Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Πώς ξεφτιλίζει η Ραχήλ Μακρή τον Χαϊκάλη...

Το καλό ειναι οτι έχω καλή μνήμη. Και το καλύτερο οτι άκουσα τον Ωνάση όταν έγινα πολιτικός, να κρατάς τα πάντα σε σημειώσεις.
Επί δυόμιση χρόνια δεν πατούσε γιατί έτρεχε με τον θίασο. Εμφανιζόταν ξαφνικά όταν υπήρχαν περίεργες τροπολογίες και περίεργα νομοσχέδια για οδικούς άξονες, για νομιμοποίηση καταπατημένων εκτάσεων της ΑΤΤΙΚΗΣ και για κατασκευές γηπέδων. Ανέβαινε στο βήμα φώναζε οτι δεν θα τα ψηφίσει και την επόμενη τα ψήφιζε.
Αλήθεια με εκείνο το θέατρο που στήσατε για να μπει το μόρφωμα στην Βουλή με την βοηθεια μάρτυρα τον ηθοποιό φίλο σου που στο σάιτ του εμφανίζει την ομάδα των Βουλευτών του ΟΧΙ ως ψυχασθενείς με ζουρλομανδύες εδώ και ένα μήνα τι έγινε; Αυτά που είπε ο Αποστολόπουλος για τα χρήματα που του έδινες να επενδύσει τι έγιναν; Νομίζω η ΝΔ και ο τότε πρόεδρος ειχε ζητήσει να έρθει στην Βουλή αλλά έγιναν οι εκλογές και δεν μάθαμε. Γι αυτό ζητάτε να παραιτήσουν την Κωνσταντοπούλου. Γιατί δεν θέλετε να υπάρξει επιτροπή ελέγχου των πόθεν έσχες σας στις οποίες θα ελεγθεί και ο πρόεδρος σας και η κυρία εκπρόσωπος σας για ποιό λόγο ελέγχονται από το ΣΔΟΕ επί τρία χρόνια και το κάνατε γαργάρα σύσσωμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger