Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Σκιάθος: Στο «παρά πέντε» πριν τον γκρεμό σταμάτησε αυτοκίνητο Άγιο είχαν ένας Ελληνοαμερικανός και δύο Άγγλοι τουρίστες


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΚΡΕΜΟΣ1
Άγιο είχαν ένας Ελληνοαμερικανός και δύο Άγγλοι τουρίστες, χθες το βράδυ στη Σκιάθο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν έφυγε από την πορεία του και σταμάτησε, κυριολεκτικά εκατοστά πριν πέσει σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων, στη θέση Πλατανιάς. Οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και είχαν βγει από το αυτοκίνητο όταν επί τόπου πήγε η Πυροσβεστική.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΚΡΕΜΟΣ
Το ατύχημα έγινε στις 23.30 χθες το βράδυ, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου 30 χρονών Ελληνοαμερικανός, έχασε τον έλεγχο και από θαύμα οι τρεις επισκέπτες δεν κατέληξαν στον γκρεμό με τραγικές συνέπειες για τους ίδιους.
Οι τρεις επιβάτες, ηλικίας περίπου 30 χρονών, κατάφεραν να βγουν σώοι και αβλαβείς από το νοικιασμένο από την Αθήνα αυτοκίνητο (μάρκας Mercedes A class), που σταμάτησε σε πευκοβελόνες, εκατοστά πριν φύγει στον γκρεμό.
Επί τόπου πήγαν δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου με τέσσερις άνδρες, που με γερανοφόρο όχημα του Δήμου, τράβηξαν το αυτοκίνητο, καθώς, αν έπεφτε, υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς, στο δάσος που βρίσκεται στο βάθος του γκρεμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger