Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Ν. Παππάς: Οταν η εξουσία σε διαβρώνει μέχρι το μεδούλι

«Πρέπει να σημειωθεί ότι, σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πόλος σταθερότητας της ελληνικής πολιτικής σκηνής και θα πρέπει να δώσει όλη την ενέργειά του για να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ρόλο που του ανέθεσε ο λαός. Επίσης, για να τεθεί στο επίκεντρο ο στόχος που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μπορέσουν να εφαρμοσθούν, στο επίπεδο των δημόσιων οικονομικών, παρεμβάσεις για την αναδιανομή του εισοδήματος για τις κατηγορίες που έχουν πληγεί από την κρίση και για να αναληφθούν, όσον αφορά τη διαχείριση των δημοσίων υποθέσεων, αποφασιστικές δράσεις κατά της διαφθοράς, των κατεστημένων συμφερόντων, στη συνολική διαχείριση του κράτους. Είμαστε μια νέα πολιτική δύναμη, χωρίς τους δεσμούς που περιόριζαν τα κόμματα τους παρελθόντος, και για το λόγο αυτό μπορούμε να πετύχουμε αυτούς τους στόχους».

Νίκος Παππάς, υπουργός Επικρατείας στην Ιταλική εφημερίδα «IL Manifesto»

Πρέπει η εξουσία να σε έχει διαβρώσει μέχρι το μεδούλι και παράλληλα να διαθέτεις θράσος χιλίων πιθήκων για να μην διστάζεις να χλευάζεις και να υποτιμάς δημόσια την νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Και αυτά τα στοιχεία τα διαθέτει ο Νίκος Παππάς.

Αρχικά μας λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει «να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ρόλο που του ανέθεσε ο λαός».
Ποιός είναι αυτός ο ρόλος που μάλιστα πρέπει να τον εκτελέσει με επιτυχία; Προκύπτει από πουθενά ότι το εκλογικό σώμα και μάλιστα αυτό που ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ του ανέθεσε να φέρει να και να υλοποιήσει ένα βάρβαρο ταξικό μνημόνιο που ισοπεδώνει περαιτέρω την ήδη καθημαγμένη ελληνική κοινωνία; Εχει πει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger