Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Κρίσιμη μέρα για Μπουονανότε στην ΑΕΚ, έρχονται κι άλλοι...

Κρίσιμη μέρα για Μπουονανότε στην ΑΕΚ, έρχονται κι άλλοι...

Κληρώνει για Μπουονανότε... Καθοριστική η σημερινή μέρα για τον Αργεντίνο "νάνο", καθώς θα έχει συνάντηση για να λύσει το συμβόλαιο με τη Γρανάδα. Πιέζει για Λούκα η ΑΕΚ, σκέψεις για φορ και στόπερ.

Το δείγμα της ΑΕΚ κόντρα στη Σεβίλλη μπορεί να ήταν θετικό, όμως ανάγκη για ενίσχυση εξακολουθεί να υπάρχει. Η πιο... ηχηρή περίπτωση που παλεύει η Ένωση είναι σε πολύ καλό μονοπάτι. Συμφωνία με τον Μπουονανότε υπάρχει, και όλα θα κριθούν σήμερα στη συνάντηση του με τη Γρανάδα. Το ρεπορτάζ λέει πως δύσκολα δεν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία, καθώς στην ΑΕΚ παρουσιάζονται σίγουροι (όπως κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης).

Παράλληλα, η περίπτωση του Λούκα έχει ξαναέρθει στο προσκήνιο. Ο Βραζιλιάνος είχε αρνηθεί παλαιότερα να έρθει στην ΑΕΚ, η οποία όμως το παλεύει με σύμμαχο την Elenko Sports. Η Κρισιούμα, βέβαια, στην οποία ανήκει, έχει τον πρώτο λόγο, και γι' αυτό πρόκειται για δύσκολη περίπτωση.

Σκέψεις υπάρχουν για ενίσχυση σε δύο, ακόμη, θέσεις. Ο Τζεμπούρ δεν έχει δείξει πως είναι σε θέση να προσφέρει τα γκολ που η ΑΕΚ χρειάζεται από τον σέντερ φορ της, ενώ κόντρα στη Σεβίλλη αποδοκιμάστηκε κιόλας.

Ο Κρισάντους δε δείχνει πως έχει τα φόντα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ΑΕΚ, κι έτσι οι πιθανότητες να αποκτηθεί φορ παραμένουν, ενώ στην άμυνα με τον Άρθο να έχει μείνει πίσω και το δίδυμο να αποτελείται, στην παρούσα φάση, από τους Κολοβέτσιο - Τζανετόπουλο, δεν αποκλείεται και εκεί να γίνει κάποια κίνηση.

Στη σημερινή προπόνηση, επέστρεψαν σε κανονικό πρόγραμμα οι Ανδρεόπουλος και ο νεαρός γκολκίπερ Ντούνης. Αντίθετα, Κορδέρο και Ανάκογλου έκαναν ατομικό, με τον τελευταίο να παλεύει να προλάβει την Ίντερ.

Τέλος, στον Άρη αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Πεταυράκης, ο οποίος θα παραχωρηθεί, πιθανότατα, με τη μορφή δανεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger