Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΑΕΚ: "Τελείωσαν" τον Δίπλαρο, λύθηκε το συμβόλαιο

ΑΕΚ: `Τελείωσαν` τον Δίπλαρο, λύθηκε το συμβόλαιο

Δεν θα φορέσει, οριστικά, τη φανέλα της ΑΕΚ ο Νίκος Δίπλαρος. Η ΚΑΕ έλυσε το συμβόλαιο του νεαρού γκαρντ, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν και πάλι στον Έσπερο Πατρών.

Η απόφαση ήταν κοινή, μετά τη δήλωση του νεαρού που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τους Αγγελόπουλο και Σάκοτα να συμφωνούν στην απομάκρυνση του Δίπλαρου, απόφαση η οποία γνωστοποιήθηκε στο πρόσφατο ΔΣ της ΚΑΕ, το οποίο έγινε παρουσία και των γονέων του μικρού.

Στην ΑΕΚ προβληματίστηκαν πολύ για να λάβουν την απόφαση, ενώ υπήρξε και η σκέψη να πάει ο παίκτης δανεικός σε μια άλλη ομάδα. Ωστόσο κρίθηκε πως μετά από όσα συνέβησαν, ο Δίπλαρος δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στην ομάδα, καθώς και οι αντιδράσεις θα ήταν τεράστιες.

Έτσι λοιπόν, το πενταετές συμβόλαιο που είχε υπογραφεί με τον Δίπλαρο ακυρώθηκε, με τον νεαρό να επιστρέφει στον Έσπερο Πατρών και την ΑΕΚ να μη ζητά ούτε την προκαταβολή που είχε δοθεί για την υπογραφή του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«H διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι αποφάσισε σήμερα (14/08) τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Δίπλαρο. Ο αθλητής είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger