Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Γ.Σ. Νίκη Βόλου: “Γελάει η Ελλάδα με όσα γίνονται στην ΕΠΣΘ”

Καλεί σε παραίτηση τη νέα διοίκηση της Ένωσης για να γίνουν κανονικές εκλογές

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 2
Αιχμηρή ανακοίνωση για τις εκλογές που διενεργήθηκαν στην ΕΠΣΘ και την διοίκηση που προέκυψε εξέδωσε αργά τη νύχτα ο Γ.Σ. Η Νίκη Βόλου, κάνοντας λόγο για κάποιον “σεναριογράφο” που έχει στήσει αυτό το σήριαλ, ενώ παράλληλα καλεί τη νεοεκλεγείσα διοίκηση να παραιτηθεί και να οδηγηθεί η Ένωση σε κανονικές εκλογές όπου όπως δηλώνει θα συμμετέχουν και τα 47 σωματεία όπως και η Νίκη Βόλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και “εκλογές” που διενεργήθηκαν στις 10/08 από τη διορισμένη “διοίκηση” από το Ειρηνοδικείο Βόλου, αισθανόμαστε την υποχρέωση ως εκ των ιδρυτικών σωματείων της Ένωσης, να τοποθετηθούμε για όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και με την οποία γελάει όλη η Ελλάδα.
Εδώ και 2,5 μήνες παρακολουθούμε ένα κακοστημένο σίριαλ με αρκετά “επεισόδια” και τηλεθέαση χαμηλότερη και από την ΕΡΤ. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του έργου έχει εδώ και δέκα (10) χρόνια ένα πράγμα στο μυαλό του… τη δημιουργία μίας ομάδας στην πόλη, με ταυτόχρονη διάλυση των υπολοίπων σωματείων. Αυτό δεν είναι μυστικό, καθώς έχουν κληθεί σε συνάντηση μαζί του με σκοπό την κατάργηση των σωματείων τους και τη δημιουργία του τερατουργήματος που οραματίζεται.
Αρχικά, ο κ. Μπατζιάκας (αντιδήμαρχος, πρώην πρόεδρος ΕΠΣΘ, επενδυτής στην άλλη ομάδα της πόλης και ποιος ξέρει τι άλλο στο μέλλον) προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια κατά της Διοίκησης της ΕΠΟ. Για την ενέργειά του αυτή υπέστη τρείς (3) δικαστικές ήττες και οδήγησε το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας στον αφανισμό.
Πρώτοι που αντιμετώπισαν το πρόβλημα ήταν η Νίκη Βόλου, ο Ρήγας Φεραίος και ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, που εξαναγκάστηκαν σε μεταγραφή στην ΕΠΣ Λάρισας για να μπορέσουν να αγωνιστούν τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική.
Προκειμένου να μην έχουμε ενεργό ρόλο στις εξελίξεις όρισαν τις “εκλογές” για τις 10/08, ενώ γνώριζαν ότι η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής για τη Γ’ Εθνική έληγε στις 05/08.
Επόμενοι που καλούνται να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση είναι οι αξιωματούχοι, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι των τοπικών ομάδων, που για φέτος τουλάχιστον δε θα έχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις εξαιτίας της τιμωρίας. Κάποιοι φρόντισαν να τους εξασφαλίσουν γήπεδα, υποδομές, μπάλες, αλλά δυστυχώς χωρίς επίσημες εκδηλώσεις.
Γνωρίζετε πόσο κακό κάνατε σε χιλιάδες ανθρώπους που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Νομίζετε ότι όλοι αυτοί θα έρθουν να δουν αγώνες της άλλης ομάδας της πόλης;
Γνωρίζετε ότι η ΕΠΣΘ θα χάσει φέτος περί τις 70.000 ευρώ από παράβολα, δελτία και άλλα έσοδα;
Πώς θα ζητήσετε από την ΕΠΟ να άρει την ποινή αποκλεισμού, όταν στελέχη της σημερινής “διοίκησης” έχουν καταφερθεί τόσες φορές υποτιμητικά και υβριστικά κατά της Διοίκησης της Ομοσπονδίας;
Προφανώς, αυτός που τα σκέφτηκε όλα αυτά ενδιαφέρεται να ικανοποιήσει τον εγωισμό του και να πραγματοποιήσει το σχέδιό του να κάνει μία ομάδα στην πόλη… Αυτό δεν θα γίνει ποτέ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!!!
Να είστε βέβαιοι, πως όταν γίνουν κανονικές εκλογές, στις οποίες θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες του νομού και όχι μόνο οι 32 από τις 47, η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ θα είναι παρούσα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε και να αφήσετε τα σωματεία να αποφασίσουν για το μέλλον τους…
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Γ.Σ. Νίκη Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger