Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ανοιχτό κάλεσμα πολιτικής συνεργασίας απευθύνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανοιχτό κάλεσμα πολιτικής συνεργασίας απευθύνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την δημιουργία πολιτικού μετώπου που «θα τιμήσει το μεγάλο λαϊκό ΟΧΙ, ενάντια στην ΕΕ, το ΔΝΤ και το κεφάλαιο μέχρι το τέλος».

Σύμφωνα μ’ αυτή την συλλογικότητα «απαιτούνται θαρραλέα βήματα στην συγκρότηση ενός άλλου ταξικά ανασυγκροτημένου εργατικού κινήματος» με τις πολιτικές δυνάμεις «που έδωσαν την μάχη για το "όχι της ρήξης" και το "όχι μέχρι το τέλος". Σε όλες τις δυνάμεις με αντικαπιταλιστικό, αντιιμπεριαλιστικό, αντιΕΕ και ανατρεπτικό προσανατολισμό. Στους αγωνιστές/ες που μάτωσαν κυριολεκτικά στα κινήματα τα προηγούμενα χρόνια. Τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ που συγκρούονται με τη αστική μνημονιακή  πολιτική, την κυβέρνηση και το κόμμα που την εφαρμόζει. Σε αυτούς που ασφυκτιούν από την άγονη γραμμή του ΚΚΕ».

Σ’ αυτή την κατεύθυνση η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τις παραπάνω ριζοσπαστικές δυνάμεις  σε ένα συντροφικό διάλογο, "για μια πολιτική και κινηματική συνεργασία που θα μπορέσει να δώσει πραγματική ελπίδα".

Υπάρχουν διεργασίες και αντικρουόμενες απόψεις στο εσωτερικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σχετικά με την στάση που πρέπει να κρατήσει αυτή η οργάνωση σε σχέση με την συμπόρευση της με την «Αριστερή Πλατφόρμα».

Ολόκληρο το κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger