Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Σποράδες Ακτοπλοϊκά δρομολόγια για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων



Εκπτωση 50% από την Hellenic Seaways προς τους εκλογείς που ψηφίζουν στα νησιά
Δέκα ακτοπλοϊκά δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί σήμερα και αύριο για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στα νησιά των Βορείων Σποράδων, προκειμένου να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων της Hellenic Seaways σήμερα Σάββατο το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σκιάθος» αποπλέει στις 7.45 από το λιμάνι του Βόλου και το flying cat αντίστοιχα στις 12 το μεσημέρι, με προορισμό τα νησιά. Αύριο, Κυριακή, το «Εξπρές Σκιάθος» πραγματοποιεί δύο δρομολόγια στις 7.45 το πρωί και στις 18.45 το απόγευμα. Το flying cat αντίστοιχα πραγματοποιεί δρομολόγιο στις 12 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρείας ΑΝΕΣ, το επιβατηγό - οχηματαγωγό «Πρωτεύς» αποπλέει σήμερα Σάββατο στις 12.30 το μεσημέρι και στις 7.15 το απόγευμα από το λιμάνι του Βόλου και αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί.

Το flying dolphin Ερατώ της Aegean Flying Dolphins πραγματοποιεί δύο δρομολόγια προς τα νησιά σήμερα Σάββατο στις 2 το μεσημέρι και στις 6.30 το απόγευμα.

Εκπτώσεις
Εκπτώσεις 50% θα παρέχει η Hellenic Seaways στους εκλογείς οι οποίοι πρόκειται να μεταβούν στα νησιά. Η έκπτωση ισχύει από χθες έως και την ερχόμενη Τετάρτη και οι εκλογείς πρέπει να προσκομίσουν έγγραφο που να αποδεικνύει ότι ψηφίζουν στα νησιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκτυπώσουν τη σχετική βεβαίωση, απευθυνόμενοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, στην ειδική ενότητα «Μάθε που ψηφίζεις». Εισάγοντας τα στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, μητρός, ημερομηνία γέννησης, μπορούν να εκτυπώσουν το σχετικό έγγραφο, προκειμένου να το προσκομίσουν στο πρακτορείο έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της Hellenic Seaways για να τους δοθεί η προαναφερθείσα έκπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger