Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ούτε σπιθαμή δρόμου στους “ναιναίκους”! ΟΧΙ μέχρι τέλους! Σύνταγμα, Πέμπτη 9/7, 18:00 - προσυγκέντρωση 17:30 Προπύλαια


Από avantgarde http://wp.me/pryYN-1Zr

Την ώρα που οι δανειστές εξαπολύουν ένα νέο τελεσίγραφο υποταγής στην ελληνική κυβέρνηση και το λαό του “ΟΧΙ”, οι “ναιναίκοι” του “ΜένουμεΕυρώπη” καλούν σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 19:30, για να απαιτήσουν υπογραφή μνημονίου, ελάχιστες μέρες μετά τη συντριπτική απόρριψη ΌΛΩΝ των μνημονίων στο δημοψήφισμα.
Ταυτόχρονα, το γλοιώδες υποκείμενο που ακούει στο όνομα Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος του νεοφιλελεύθερου κόμματος “Δημιουργία Ξανά” και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, καλεί σε ανατροπή της κυβέρνησης: “Δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. Θα τους ανατρέψουμε. Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο, (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα) μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται”.

Οι δηλώσεις αυτές είναι σε συνέχεια των δηλώσεων πριν το δημοψήφισμα της Μπακογιάννη για “εισβολή στο Μαξίμου”, του Λοβέρδου για “Γουδί” καθώς και του Μεϊμαράκη μετά το δημοψήφισμα για “τους πολίτες της αστικής τάξης που θα αντιδράσουν αν δεν υπογραφεί συμφωνία” και τις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη ότι “η κυβέρνηση πρέπει να καταθέσει την πρότασή της που θα μας κρατήσει στην Ε.Ε. Κάθε άλλη πράξη είναι προδοσία και θα αντιμετωπισθεί ως προδοσία από τον ελληνικό λαό”.
Η αντίδραση προκαλεί ανοιχτά. Ναι, δέχτηκε μια τεράστια πολιτική ήττα λίγα 24ωρα πριν στο δημοψήφισμα. Ναι, τα πολιτικά της επιτελεία βρίσκονται σε σχετική αποδιοργάνωση. Αυτό όμως τους καθιστά ακόμα πιο απεγνωσμένους και επικίνδυνους.
Το “ΟΧΙ μέχρι τέλους” περνά μέσα από το σάρωμα των διαφόρων μηχανισμών εξουσίας της αστικής τάξης, του αστικού πολιτικού προσωπικού, και της αντιδραστικής ανθρώπινης σκόνης που οργανώνεται γύρω τους.
Το “ΟΧΙ μέχρι τέλους” περνά και από την κυριαρχία στους δρόμους κόντρα στις αντιδραστικές μαζώξεις μνημονιακών λακέδων που απειλούν με πραξικοπήματα.

          ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ  - “ΟΧΙ” ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΕΜΠΤΗ 9/7, 18:00
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 17:30 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger