Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Αθήνα: Σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ - Στις 7 μ.μ. οι προσυγκεντρώσεις

Από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα στις 15 Ιούλη
Σήμερα Τετάρτη 22 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια διοργανώνεται το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, για να δοθεί μαζική, μαχητική απάντηση ενάντια στο 2ο πακέτο μέτρων στο πλαίσιο του 3ου μνημονίου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που έχει και την πλήρη στήριξη των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ το κάλεσμα της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ). Στο συλλαλητήριο καλεί και η ΠΑΣΕΒΕ, καθώς και Ομοσπονδίες, σωματεία και φορείς.
Οι προσυγκεντρώσεις των Σωματείων και των Λαϊκών Επιτροπών προγραμματίζονται για τις 7 μ.μ. στα εξής σημεία:   

  • Πλατεία Βάθης: Εργαζόμενοι σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο - Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα - Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  • Κάνιγγος: Εργαζόμενοι σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Δικηγόροι, Επισιτισμός - Τουρισμός, Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, εργαζόμενοι στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, σωματεία από το χώρο της Υγείας, Καλλιτέχνες, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς της Α΄ Αθήνας και του Γαλατσίου, των Μεσογείων και των Ανατολικών Συνοικιών, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας.
  • Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από τον Πειραιά, το Νότιο Τομέα της Αττικής και οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις.
  • Πλατεία Καραϊσκάκη: Εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής, του Βόρειου Τομέα Αττικής και του Θριάσιου Πεδίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger