Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Skype Translator: Επικοινωνία χωρίς γλωσσικούς φραγμούς


 Μία νέα και μοναδική εμπειρία είναι έτοιμη να προσφέρει στους χρήστες της η Windows με το πρόγραμμα διαπροσωπικής επικοινωνίας Skype.
Το νέο πρόγραμμα το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους, ονομάζεται Skype Translator και είναι ένα μοναδικό και καινοτόμο πρόγραμμα που σχεδόν όλοι περιμένανε χρόνια να κυκλοφορήσει.
Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες από όλο του κόσμου  να μπορούν να επικοινωνούν χωρίς τους φραγμούς της γλώσσας. Δηλαδή έχει την ικανότητα να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο τις συνομιλίες ώστε δύο άνθρωποι από διαφορετικές χώρες να μπορούν να μιλήσουν στη μητρική τους γλώσσα ο καθένας ξεχωριστά και συνεννοηθούν.  

Μία ιδέα της Windows που θέλει να ενώσει τους ανθρώπους όλου του κόσμου και να τους επιτρέψει να κοινωνικοποιηθούν και να επικοινωνήσουν. Φανταστείτε ότι θέλετε να μάθετε κάτι ή να συνεννοηθείτε για μία επαγγελματική δουλεια, πόσο μάλλον για έναν ταξιδιωτικό προορισμό και να επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον από άλλη χώρα αλλά χωρίς να γνωρίζετε Αγγλικά αλλά ούτε τη μητρική του γλώσσα. Μέσο αυτού του νέου προγράμματος η επικοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πλέον εφικτή.
Τι χρειάζεται για να μπορέσω να αποκτήσω το πρόγραμμα;   
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι να έχει το λειτουργικό σύστημα της Windows 8.1. Θα χρειαστεί μία εγγραφή και φυσικά να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στη βελτίωση του προγράμματος με οδηγίες που υπάρχουν στη σελίδα της εφαρμογής.
Ποιές γλώσσες είναι διαθέσιμες στο πρόγραμμα;
Στο κομμάτι των συνομιλιών με απλή κλίση (φωνητικό μήνυμα) ή μέσο βιντεοκλήσης οι γλώσσες που υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή είναι τα Αγγλικά, Ιταλικά, Κινέζικα και Ισπανικά.
Στο γραπτό μέρος, δηλαδή στα γραπτά μηνύματα που μπορεί να στείλει ο ένας χρήστης στον άλλο είναι 46 γλώσσες και μέσα σε αυτές είναι και τα ελληνικά.
Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με άτομα από άλλες χώρες αλλά δεν γνωρίζετε τη γλώσσα τους αλλά ούτε τα Αγγλικά, μην διστάσετε να το δοκιμάσετε, η επικοινωνία περνάει σιγά σιγά σε άλλο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger