Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Χάρρυ Κλυνν σε Μπουτάρη: "Σε σιχαίνομαι, είσαι εντελώς μαλάκας - Ουστ αλητομπεκροτσόγλανε"

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Χάρρυ Κλυν κατά του Γιάννη Μπουτάρη με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα, χαρακτήρισε ηλίθια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Τους μισώ. Είναι εντελώς ηλίθιοι. Το μεγαλύτερο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σαν να είναι εδώ η Κούβα. Ή η Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1920», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ παρουσιάζεται ως η εκδοχή της "άλλης Ελλάδας", όπως άλλωστε είναι και ο τίτλος του δημοσιεύματος.

Απάντηση σε όλα αυτά, έδωσε την Κυριακή (10/05) ο Χάρρυ Κλυνν, «στολίζοντας» με βαρείς χαρακτηρισμούς τον κ. Μπουτάρη.
Έγραψε συγκεκριμάνα στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Εγώ δεν σε μισώ Μπουτάρη, σε σιχαίνομαι, μου προκαλείς ναυτία, γιατί είσαι εντελώς μαλάκας. Ως καλός ταγματασφαλίτης δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο...Αλητομπεκροτσόγλανε. Ουστ παρείσακτε...».
Πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τη δημοσίευση της προαναφερόμενης συνέντευξης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε διευκρινίσει τα εξής: «Eγώ είπα ότι είναι τρελοί και δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι τρελοί για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα πράγματα. Δεν είπα όμως ότι τους μισώ. Δεν ξέρω τι έγινε με τη μετάφραση από τα αγγλικά, στα γερμανικά και στα ελληνικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger