Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Κατσικομακαρονάδα με κατσικάκι Σκοπέλου

Ένα από τα νοστιμότερα πιάτα της ελληνικής παράδοσης,  σκοπελίτικο και εθιστικών και γιορτινό!

YΛΙΚΑ

1 κιλό κατσικάκι Σκοπέλου σε μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κιλό ντομάτες φρέσκες
τριμμένες
5 γαρίφαλα
Eλαιόλαδο για σοτάρισμα
Aλατοπίπερο
1 πακέτο μακαρόνια χοντρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το κατσικάκι σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει. Αφού πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές του, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μαζί με το κρέας. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, τα γαρίφαλα, λίγο νερό και το σιγοβράζουμε για 2 ώρες. Λίγο πριν γίνει το κατσικάκι, βράζουμε τα μακαρόνια και σερβίρουμε με μπόλικη χωριάτικη μυζήθρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger