Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Τελικά, το θέμα «υγεία» στη χώρα μας είναι ανεξάντλητο, αλλά κανείς δεν ασχολείται, ίσως γιατί είναι μπλεγμένοι μέσα επιχειρηματίες (βλέπε χορηγοί κομμάτων), πολιτικοί, γραμματείς και φαρισαίοι, και άλλα πετεινά! ΤΑ δε «ΜΜΕ», ΑΥΤΑ και αν δεν το αγγίζουν, γιατί μπορεί αν κάνουν και τέτοιο, να ξυπνήσει ο κοσμάκης που κοιμάται, και τότε θα πάρει και θα σηκώσει ΟΛΟΥΣ εκείνους που θησαυρίζουν από τον ανθρώπινο πόνο.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σκάνε όλο νέα σκάνδαλα, αλλά περνούν στα «ψιλά», γιατί είπαμε, μια τέτοια «ενημέρωση», θα μεταμόρφωνε τα ΘΥΜΑΤΑ σε ΘΥΤΕΣ, και αυτό δεν συμφέρει ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ…..
Και διαβάζουμε ΟΛΟΙ εμείς το άρθρο ……
«Bόμβα μεγατόνων αναμένεται να «σκάσει» με τα κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Βηματοδότης».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος, βρίσκεται στο τέλος του και τα ευρήματα είναι εντυπωσιακά.
«Δέχομαι πιέσεις να μην ολοκληρώσω τον έλεγχο» δηλώνει ο υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής, ο οποίος κάνει λόγο για ένα δάνειο που πήρε το ΚΕΕΛΠΝΟ με εγγύηση Δημοσίου, το 2008, και ακόμα δεν έχει πληρωθεί.
«Πήραν δάνειο περίπου 200 εκατ. ευρώ και τα περισσότερα τα έδωσαν για προβολή και δημόσιες σχέσεις, τότε με τα εμβόλια, και ακόμα χρωστάμε.
Να σκεφτείτε ότι είμαι αναγκασμένος να πληρώνω κάθε χρόνο 17 εκατ. ευρώ για την εξυπηρέτηση αυτού του δανείου και για τόκους» είπε σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος αποκαλύπτει ότι υπάρχουν καταστάσεις και αποδεικτικά στοιχεία για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι έλεγχο στις συμβάσεις γίνεται και από την κόρη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Χρ. Σαρτζετάκη, Πετρούλα Σαρτζετάκη, η οποία «ξεσκονίζει» όλες τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί τα τελευταία 20 χρόνια και το μόνο που απομένει είναι να δοθούν όλα στη δημοσιότητα.»
ΠΗΓΗ: Capital.gr
Ωραίο ε αδέλφια;
Αλήθεια κύριε Υπουργέ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ από εδώ και πέρα; Άποψη μου, και πιστεύω άποψη ΟΛΩΝ, είναι πως ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, όπως επίσης ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!
Λοιπόν; Τα «ξεσκονίσματα», μπορεί να κρατήσουν χρόνια, εσείς σχετικά πρόσφατα είχατε ανακοινώσει πως «δέχεστε πιέσεις από συμφέροντα», οπότε, πείτε ΟΝΟΜΑΤΑ, και στείλτε ΟΛΑ τα …. «συμφέροντα», είτε είναι εταιρίες, είτε πολιτικοί, είτε διαόλοι, είτε τριβόλοι, στον εισαγγελέα. Πρέπει να σας πω, πως ο κόσμος είναι ΕΞΑΛΛΟΣ, και το ΜΠΑΜ, δε θα αργήσει να γίνει.
Το θέμα είναι, ΠΟΙΟΙ θα είναι οι «τυχεροί» που θα πληρώσουν τη νύφη. Βλέπετε, για να μη ξεχνιόμαστε δηλαδή, γιατί εσείς οι πολιτικοί μπορεί να το ξεχνάτε, αλλά ο κοσμάκης δε το ξεχνά, ΟΛΑ στην ΥΓΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ, και ξέρετε, ξέρουμε, πολύ καλά ΠΟΙΟΙ ευθύνονται γι αυτό.
Τα ΚΟΡΑΚΙΑ που για χρόνια ξεσχίζουν τις σάρκες μας και θησαυρίζουν παίζοντας με τις ζωές μας, γελούν και πίνουν εις υγεία των κορόιδων. ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΝ έχετε θέληση, και σας αφήσουν, καιρός είναι να τα εξοντώσετε. Και να ήταν μόνο το ΚΕΕΛΠΝΟ!!!!
Είναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ που γινόταν και ακόμα γίνονται….
Περιμένουμε να δούμε ΕΡΓΑ, και όχι μόνο ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
Στο κάτω κάτω, Υπουργός είστε….. ΑΝ σημαίνει κάτι αυτό……
ΠΑΡΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger