Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ελληνική κουζίνα και σκηνικό Mamma Mia στην Στοκχόλμη

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΩΝ ABBA, BJöRN ULVAEUS

Έναν χώρο εμπνευσμένο από ελληνική ταβέρνα από τα γυρίσματα της ταινίας «Mamma Mia» σχεδιάζει να δημιουργήσει στην Στοκχόλμη ο θρύλος των Abba, Björn Ulvaeus.

Ελληνική κουζίνα και σκηνικό Mamma Mia στην Στοκχόλμη
Ο Ulvaeus ανακοίνωσε την Τετάρτη πως ο νέος χώρος ψυχαγωγίας θα περιλαμβάνει εστιατόριο, ένα μέρος θεατρικής σκηνής και ένα μέρος σόου. Οι καλεσμένοι θα μπορούν να γίνονται πρωταγωνιστές της δικής τους εκδοχής του Mamma Mia.


Οι θαυμαστές των Abba θα καλωσορίζονται από το προσωπικό και ηθοποιούς καθώς θα διασχίζουν τις πόρτες. Θα ακούν μουσική, θα απολαμβάνουν την ελληνική κουζίνα, θα βλέπουν και ίσως να παίρνουν μέρος στο σόου.

«Το όραμά μου είναι ότι αυτή η ελληνική ταβέρνα θα γίνει ένα μέρος όπου όλοι θα λατρέψουν. Μπορώ να δω το ακροατήριο μπροστά μου, να γελά και να τραγουδά και να διασκεδάζει. Θέλω να δημιουργήσω το ίδιο αισιόδοξο κλίμα για το οποίο έγινε γνωστό το μιούζικαλ» δήλωσε στην Local ο Ulvaeus.

Το σκηνικό θα αποτελείται από μία απομίμηση του μικρού ελληνικού εστιατορίου στην Σκόπελο, όπου γυρίστηκε το μιούζικαλ. Σύμφωνα με τον Ulvaeus, θα υπάρχει αρκετός χώρος για αυτοσχεδιασμό και συμμετοχή του κοινού, αν φυσικά το επιθυμούν.

Το εστιατόριο «Mamma Mia! The Party» θα ανοίξει στις 20 Ιανουαρίου 2016, στο Gröna Lund, ένα από τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα της Στοκχόλμης και αν το πρότζεκτ κριθεί επιτυχημένο, μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger