Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ένας νεκρός και τραυματίες σε πυρκαγιά στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου


Ένα άτομο έχασε σήμερα τη ζωή του σε πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στη μια το μεσημέρι σε εγκαταλειμμένο εργοστάσιο στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, το οποίο παλαιότερα λειτουργούσε ως ψυγείο φρούτων αθηναικών συμφερόντων.
Από την πυρκαγιά έχασε τη ζωή του ένας 50χρονος υπήκοος Βουλγαρίας ενώ έχει ήδη μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου ένας 40χρονος Βούλγαρος ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική με εγκαύματα στο 95% του σώματος του. Ακόμη ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά αλλά δεν έχρηζε ιδιαίτερης ιατρικής βοήθειας, αποχώρησε από το χώρο μόνος του και τώρα αναζητείται από την αστυνομία.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Οι άντρες της Πυροσβεστικής ερευνούν το εσωτερικό του εργοστασίου καθώς αναζητούνται και άλλα άτομα που ενδεχομένως βρίσκονταν στο χώρο.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομα τα οποία αφαιρούσαν σίδερα από δεξαμενές που χρησιμοποιούνταν ως ψυγεία και έκαναν χρήση φυαλών ασετυλίνης και προπανίου, από τις οποίες πιθανότητα και να προκλήθηκε η έκρηξη.
Από την πυρκαγιά κατέρρευσε μέρος της στέγης του εργοστασίου ενώ καταστράφηκαν ολοσχερώς και δύο οχήματα τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή.
Πανικός επικράτησε σε ολόκληρη την περιοχή της ΒΙ.ΠΕ. στην οποία εργάζεται μεγάλος αριθμός Βολιωτών οι οποίοι ανάστατοι παρακολουθούσαν την επιχείρηση κατάσβεσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger