Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Εργασίες στο οδικό δίκτυο στη Σκόπελο την ερχόμενη εβδομάδα


Οι Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων, δια της αρμόδιας Υπηρεσίας (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων), αξιοποιώντας τον τελευταίο καιρό το γεγονός ότι η παραλιακή Οδός Βόλου-Αγριάς παρέμεινε κλειστή από τα «Αστέρια» έως έμπροσθεν του Ι.Ν. Παναγίας, ολοκλήρωσε τις εργασίες καθαρισμού των ρείθρων και των ερεισμάτων, εργασίες που ενισχύουν την αντιπλημμυρική θωράκιση της οδού, σε πολλά σημεία της οποίας κατά το παρελθόν παρατηρούνταν υπερβολικές συγκεντρώσεις νερού έπειτα από βροχή.

Επιπλέον, η Υπηρεσία προέβη σε επιδιόρθωση του οδοστρώματος με αποκατάσταση των λακκουβών στην Παλαιά Εθνική Οδό Βόλου Λαρίσης από τον κόμβο Χλόης έως τα όρια του νομού, αλλά και στην οδό Λαρίσης. Ακόμη, προχώρησε και η αποκατάσταση με υλικό 3Α της καθίζησης που παρουσιάστηκε στο οδικό δίκτυο Πηλίου, στο 42ο χλμ προς Ζαγορά.
Τέλος, οι Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων αυτές τις μέρες εκτελούν εργασίες καθαρισμού των πρανών στο οδικό δίκτυο της Σκιάθου, εργασίες που θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα στη Σκόπελο. «Με την πρώτη βελτίωση του καιρού προχωρήσαμε άμεσα κι αποτελεσματικά τις επιδιορθώσεις, αποκαταστάσεις και καθαρισμούς σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου τόσο της ηπειρωτικής όσο και της νησιωτικής Μαγνησίας, πρωτίστως για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών, αλλά και για τη βελτίωση της γενικότερης εικόνας του τόπου μας καθιστώντας την πιο θελκτική στους επισκέπτες μας, ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Οι εργασίες μας θα εντατικοποιηθούν το προσεχές διάστημα», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κα Κολυνδρίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger