Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ !!...




Πώς είναι η κατάσταση της μητέρας του νεκρού φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Σε κατάσταση σοκ ενημερώθηκε η οικογένεια από τον
θείο του νεαρού φοιτητή τον κ. Γιώργο Βιδιαδάκη που έπρεπε να αναλάβει το βαρύ φορτίο ως εκπρόσωπος της οικογένειας να ενημερώσει για την τραγική αυτή εξέλιξη τη μητέρα, τον πατέρα και τα αδέλφια του νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη στην Κρήτη.

Η τραγική μητέρα του νεκρού Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία προσπαθούσε μέχρι και την τελευταία στιγμή να κρατά τη φλόγα της ελπίδας ότι το παιδί της ζει και πως θα βρεθεί κάποια στιγμή κατέρρευσε, σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις της ανακοινώθηκε η τραγική είδηση.

Την ίδια ώρα η Κρήτη θυμίζει καζάνι που βράζει μετά την ανακοίνωση του τραγικού τέλους στην υπόθεση του εξαφανισμένου Βαγγέλη.

Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι θέλουν όλοι απαντήσεις για τους λόγους που το παιδί έφτασε στο σημείο -όπως τουλάχιστον όλα δείχνουν μέχρι στιγμής- να δώσει τέλος στη ζωή του, για να μπορέσει να απαλλαχθεί από το φρικτό καθημερινό μαρτύριο που ζούσε εγκλωβισμένο στη Σχολή του.

Δεχόμενος ο Βαγγέλης Γιακουμάκης μία κτηνώδη αντιμετώπιση με καθημερινά βασανιστήρια, πειράγματα και απειλές που -αν τελικά ισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας αφού ιατροδικαστής και αστυνομία αποκλείουν σε πρώτη φάση την εγκληματική ενέργεια- τον έφεραν σε τόσο μεγάλο βαθμό απόγνωσης που έκρινε ότι η μόνο λύτρωση για εκείνον από το καθημερινό μαρτύριο που βίωνε θα ήταν το να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο κ. Βιδιαδάκης εξάλλου χθες αναγνώρισε πως όσο οι μέρες περνούν τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα και έδειξε πεισμένος ότι οι συνθήκες που επικρατούσαν στη Γαλακτοκομική Σχολή ήταν αυτές που οδήγησαν στην εξαφάνιση του Βαγγέλη. Στο μεταξύ η οικογένεια ενημερώθηκε από τη διοίκηση του ΕΛΓΟ Δήμητρα για τα αποτελέσματα του πορίσματος, μετά την έρευνα που έγινε. «Το παιδί υφίστατο σωματική και ψυχολογική βία. Πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος που έφυγε», είχε πει χθες στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Βιδιαδάκης.

Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες που ανακοινώθηκαν σχετικά με το πτώμα που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή, πού βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης και ποιες είναι οι πρώτες εκτιμήσεις σχετικά με τα αίτια θανάτου του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger