Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Παραμένει αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας ο κ. Γιάννης Τόλια


??????????
Στη θέση του αστυνομικού διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, παραμένει για έναν ακόμη χρόνο ο κ. Γιάννης Τόλιας, ο οποίος δεν κρίθηκε, αλλά παραμένει στον βαθμό του, με απόφαση που ελήφθη χθες το βράδυ από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Ο κ. Τόλιας, θα έχει την ευθύνη για τη λειτουργία και την εποπτεία όλων των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού Μαγνησίας, όπως από το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου 2014, που από τη θέση του α’ αστυνομικού διευθυντή ανέλαβε καθήκοντα αστυνομικού διευθυντή, αντικαθιστώντας το ταξίαρχο Νίκο Γιαννέλο, που είχε αναλάβει τη θέση του περιφερειακού αστυνομικού περιφερειακού διευθυντή Θεσσαλίας.

Στη θέση του α’ αστυνομικού υποδιευθυντή Μαγνησίας Βαγγέλη Βαϊράμη που αποστρατεύτηκε, τοποθετείται, με καθήκοντα αστυνομικού υποδιεθυντή, ο αστυνομικός διευθυντής Χαράλαμπος Μπαρπούτης, που θα έρθει στο Βόλο, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, ενώ β’ αστυνομικός υποδιευθυντής παραμένει ο Βασίλης Μαρκογιαννάκης, που επίσης δεν κρίθηκε.
Στη θέση του γενικού περιφερειακού διευθυντή Θεσσαλίας, όπου υπηρετεί παραμένει ο ταξίαρχος Νίκος Γιαννέλος, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη, για τις τοποθετήσεις και, τέλος, ο ταξίαρχος Αριστοτέλης Μανωλάς, παραμένει διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger