Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Από τα ζιβάγκο του ΠΑΣΟΚ στα κασκόλ και τα μοντελάκια του ΣΥΡΙΖΑ

Του Βενιζέλου Ηλία, ταξίαρχου ε.α.
Ολοι οι νοήμονες Ελληνες και όσοι δεν ενδιαιτόμεθα με λωτούς, ενθυμώμεθα πολύ καλά την εποχή που τα υψηλόβαθμα στελέχη του διαχρονικά αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τότε τον λαοπλάνο ιδρυτή του Ανδρ. Παπανδρέου, μετά την ανάληψη της διακυβερνήσεως της πατρίδος μας το 1981, λαϊκίζοντας υπέρμετα και παραμυθιάζοντας τον ελληνικό λαό κυκλοφορούσαν τότε με τα περίφημα μοδάτα ζιβάγκο (Ανδρ. Παπανδρέου, Γ. Παπανδρέου, Τσοχατζόπουλος, Λαλιώτης, Τσουκάτος, Μαντέλης κ.λπ.).

Τότε δεν είχαν ανακαλύψει ακόμη τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα, τη Ζίμενς, τα υποβρύχια, τον ΟΤΕ, το σκάνδαλο Κοσκωτά με τα πάμπερς. Με την πάροδο του χρόνου όσο κυβερνούσαν, ο λαός μας λέει θυμόσοφα «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη», ανακάλυψαν τις ροζ βίλες, τους πριγκιπικούς γάμους σε πολυτελή ξενοδοχεία των Παρισίων, τις βίλες σε νεοκλασικά κτίρια στην πλατεία, τις μίζες από τις προαναφερθείσες πηγές προσπορισμού παράνομου χρήματος.
Αφού λαδώθηκε καλά το έντερό τους τότε έγιναν υπέρμαχοι και λάτρεις των πανάκριβων κουστουμιών, από μεγάλους οίκους ανδρικής μόδας, της γραβάτας, του σμόκιν και του παπιγιόν!
Στο «πάρτι» των οικονομικών σκανδάλων και τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος δεν υπήρξε αμέτοχη και η αμαρτωλή Ν.Δ. η οποία κυβέρνησε και αυτή μετά το 1974 εναλλάξ με το ΠΑΣΟΚ την πατρίδα μας. Όπως συνηθίζει να λέει ο θυμόσοφος λαός μας, η Ν.Δ. δεν υπήρξε «νερό για λειτουργειά». Είναι και αυτή βουτηγμένη στον βόρβορο των οικονομικών σκανδάλων.
Οι της Ν.Δ. λόγω της εμπειρίας που είχαν σχετικά με τα δημόσια οικονομικά, έκαναν τις «δουλειές» τους πιο «παστρικά» και όχι τόσο προκλητικά και καραμπινάτα όπως οι του ΠΑΣΟΚ, ενδεικτικά αναφέρονται το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, Ολυμπιακοί Αγώνες 2004, το σκάνδαλο με τις άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές των νήσων του Αιγαίου (υπουργός Αιγαίου Παυλίδης) κ.λπ.
Με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 25ης-1-2015, διαπιστώνουμε ότι η λαϊκίζουσα πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ανακάλυψε τα πανάκριβα κουστούμια, χωρίς γραβάτα, τα ακριβά κασκόλ και τα λευκά μαντηλάκια στο τσεπάκι του σακακιού. Ας ευχηθούμε και ας ελπίσουμε ότι αυτά τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ακολουθήσουν την τακτική των δύο αμαρτωλών κομμάτων (Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ) και δεν θα κάνουν τα ίδια σκάνδαλα και τις ρεμούλες διασπαθίσεως του δημοσίου χρήματος.
Οι μεγαλοαστοί της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν επί 40 χρόνια την πατρίδα μας, οδήγησαν οικονομικά το καράβι της πατρίδας μας στα βράχια με την ανικανότητα και τη μεγαλομανία των. Τα αποτελέσματα αυτής της κακής διακυβερνήσεως επί 40 χρόνια τα έχουμε αισθανθεί όλοι οι Ελληνες κυριολεκτικά στο πετσί μας...
Ας προσευχηθούμε και ας παρακαλέσουμε τον Τριαδικό Θεό μας, τα άθεα και λαϊκίζοντα πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μην καταληφθούν στο μέλλον από την αλαζονεία, την οίηση και την απληστία των προκατόχων τους (Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ). Αν πέσουν στην ίδια παγίδα των προκατόχων τους, τότε δεν θα οδηγήσουν απλώς στα βράχια το καράβι της οικονομίας όπως οι προκάτοχοί των, αλλά θα καταποντίσουν αύτανδρο το καράβι της πατρίδας. Ας κυβερνήσουν με σύνεση και σωστό προγραμματισμό, αν θέλουν να οδηγήσουν την πατρίδα μας σε ασφαλή λιμάνια όπως είναι κοντά στους εταίρους μας στην Ε.Ε. και στους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ, έτσι θα οδηγήσουν τη χώρα και το λαό μας στην πρόοδο και την ευημερία.
Αν δεν κατορθώσουν τα μεγαλοαστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τα μεγάλα πορτοφόλια και τις βίλες, να πραγματοποιήσουν όσα έχουν υποσχεθεί στον πολύπαθο λαό μας, τότε θα ρίξουν το λαό μας από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη, όπως μας αναφέρει ο μέγιστος επικός ποιητής της αρχαιότητας ο Ομηρος στην Οδύσσεια, με όλα τα αναμενόμενα δυσμενέστατα αποτελέσματα.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger