Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

«Ωρολογιακή βόμβα» η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σφοδρή επίθεση στη νέα Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης...

Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις της κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένες να βαπτίσουν το κρέας ψάρι», «η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε κάτι το οποίο είναι σωστό, ότι η συγκυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι, δηλαδή, την επέκταση του μνημονίου την παρουσιάζουν σαν κατάργηση του μνημονίου. Και έτσι δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε, αυτό το έχουμε πει εμείς πρώτοι, χώρια που το έχει πει ο κ. Γλέζος και πολλοί άλλοι δικοί τους», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ταυτόχρονα, η κυρία Κωνσταντοπούλου επιμένει να καθιστά τη Χρυσή Αυγή ρυθμιστικό παράγοντα στο Κοινοβούλιο. Έτσι δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα, όχι πια στο ΣΥΡΙΖΑ μόνο, αλλά και στην Ελληνική Δημοκρατία» επισημαίνει ο κ. Καραγκούνης και καταλήγει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση, όχι μόνο να ξεκαθαρίσει τα ψέματά του, αλλά και να εξουδετερώσει την ωρολογιακή βόμβα που έχει μέσα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger