Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Είναι έγκλημα να είσαι μάνα ;

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Είναι έγκλημα να είσαι μάνα ;
Οι μανάδες που κατά την Χιτλερική κατοχή έκρυβαν τους αντάρτες της αντίστασης ήταν τρομοκράτισσες ;
Οι μανάδες που άνοιξαν τις πόρτες των σπιτιών τους για να κρύψουν τους κυνηγημένους φοιτητές από τη χούντα στις γειτονιές του Πολυτεχνείου το 1973 ήταν τρομοκράτισσες ;
Η απάντηση του σημερινού Ελληνικού Κράτους στα παραπάνω ερωτήματα  , που αποφάσισε να  προφυλακίσει τη  μάνα του Χρήστου και του Γεράσιμου Τσάκαλου με την κατηγορία της τρομοκρατικής δράσης , είναι : ΝΑΙ.
Η προφυλάκιση μιας αξιοπρεπούς μάνας πολιτικών κρατουμένων με αστείες, αβάσιμες και κατασκευασμένες κατηγορίες , αποτελεί ντροπή για τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας.
Για πρώτη φορά φυλακίζεται μια μάνα που έκανε το αυτονόητο :
ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.
Απευθυνόμαστε στη συνείδηση κάθε ελεύθερα σκεπτόμενου ανθρώπου και ζητάμε να ενώσει τη φωνή του μαζί μας ζητώντας  ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ αυτής της παράλογης και εκδικητικής απόφασης των εισαγγελέων.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στα φυλακισμένα παιδιά μας για τα οποία ως μάνες είμαστε υπερήφανες.
Επίσης προειδοποιούμε τους αρμόδιους υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης ότι αν η απεργία πείνας μέχρι θανάτου που ξεκίνησαν τα παιδιά μας από 2 Μαρτίου θα έχει τραγικό για
τη ζωή τους αποτέλεσμα , εμείς θα τους θεωρούμε αποκλειστικά υπεύθυνους.
 
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΜΗΤΕΡΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
 
Σημείωση: Δεν αναφέρουμε τα ονόματά μας επειδή δεν επιδιώκουμε την προσωπική μας προβολή. Άλλωστε είμαστε γνωστές στην Αστυνομία η οποία διατηρεί αρχείο με κάθε μας κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger