Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Περίεργα (;) Συρεζέικα τσαμπασλήκια.

Την είδηση θα την βρείτε σε αρκετές ιστοσελίδες και την μετέδωσε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega. Μας λέει ότι χτες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν τις 9 χτες το βράδυ  μετέβη στην Αρχιεπισκοπική κατοικία, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών  Ιερώνυμος παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του.

Η σχετική είδηση αφού μας ενημερώνει ότι το μενού περιλάμβανε «νηστίσιμα, λόγω και της Σαρακοστής» προσθέτει ότι στο γεύμα ήταν παρών ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, και ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής κ. Συμεών Βολιώτης» μας πληροφορεί ότι εκεί «έγινε μια γενική συζήτηση για το πως θα συνεχιστούν οι γόνιμες σχέσεις πολιτείας και εκκλησίας».


Αυτό όμως που δεν θα βρείτε γραμμένο σε καμιά εφημερίδα και σας το αποκαλύπτουμε εμείς είναι ότι ο παμπόνηρος αρχιρασοφόρος  είχε ζητήσει από τον Α. Τσίπρα να παραμείνει στο υπουργείο Παιδείας στη θέση του γενικού γραμματέα Θρησκευμάτων ο Γεώργιος Καλατζής που είχε το ίδιο πόστο και επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Κάτι που συνέβη.

Και άντε να υποθέσουμε ότι ο Ιερώνυμος «έκλεισε το μάτι» στον Τσίπρα ότι δεν θα έχει απέναντι στην πολιτική του το θρησκόληπτο ποίμνιο, και πιθανόν να τον στηρίξει. Με ποια λογική όμως η κυβέρνηση διόρισε  Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών τον Νίκο Φράγκο ο οποίος, όπως διαβάζουμε σήμερα σε τοπική εφημερίδα  κατάγεται από τον Πολιχνίτο της Λέσβου και ήταν στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ένθερμος υποστηρικτής του υποψηφίου της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου;

Περίεργα (;) Συρεζέικα τσαμπασλήκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger