Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

Τι έγινε ρε «λεβέντες» και σας έπιασε ξαφνικά ΛΥΣΣΑ με τους ΟΥΚΑΔΕΣ;
Επαναλαμβάνω την ερώτηση, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
Βγήκε η Βουλευτής σας και τι είπε;
««Tα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25/3 είναι μια ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία» ………..«Εξαιρετικά ανησυχητικό και αδιανόητο να μείνουν χωρίς τιμωρία» οι ειδικοδυναμίτες που φώναξαν τα εθνικιστικά συνθήματα στην παρέλαση…………..
……….τονίζει χαρακτηριστικά ότι «Είναι ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία. Και μας θυμίζει πόσο επείγον είναι το ζήτημα της κάθαρσης του στρατού από τους φασιστικούς και ακροδεξιούς θύλακες που παραμένουν ισχυροί. Η ατιμωρησία (και σε αυτή την περίπτωση) τους εκτρέφει.»
Και διαβάζουμε οι πολίτες αυτής της χώρας  τον τίτλο… « ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ»
ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;

Αυτή είναι δηλαδή η επίσημη θέση της Κυβέρνησης; ΝΑ τιμωρήσετε (για πάρτε τα μούτρα σας) εκείνους που υπερασπίζονται τη χώρα και δυστυχώς ΚΑΙ ΕΣΑΣ, εκείνους που ΠΡΩΤΟΙ θα πέσουν στη μάχη, που αποτελούν τον ΕΦΙΑΛΤΗ όλων εκείνων που απειλούν τη χώρα μας;
Τι λέτε μωρέ;
Οι τούρκοι σουλατσάρουν ανενόχλητοι στη χώρα μας, και ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, όπου κι αν ανήκετε, βάζετε τις ουρές σας στα σκέλια, η μήπως δεν είναι έτσι;
Μάθατε τα τελευταία χρόνια, οτιδήποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ, να του κολλάτε την ετικέτα «φασιστικό».
Τα παιδιά αυτά, είναι τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ, και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
Και βλέπω πως ΔΕΝ λάβατε υπόψη τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ του κόσμου σε ΟΛΑ τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ την ΑΓΝΩΣΤΗ μέχρι προχθές αυτή κυρία αλλά και όλους εκείνους τους «προοδευτικούς» που έχουν το ΘΡΑΣΟΣ  να στρέφονται κατά των ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ.
Αυτοί τουλάχιστον, υπηρετούν την πατρίδα τους, σε αντίθεση με μεγάλο αριθμό πολιτικών που ΔΕΝ έκαναν τον κόπο να πάνε στο στρατό, να κάνουν το χρέος τους, παρά μόνο πήραν στο σπίτι τα απολυτήρια (Ι4 – Ι5).
Οι ΓΙΩΤΑΔΕΣ 2 και 3  «κύριοι, έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ από εσάς γιατί υπηρέτησαν την πατρίδα τους.
Και να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ ο αφελής, ΟΛΟΥΣ εκείνους που χαρακτηρίζουν ΦΑΣΙΣΤΕΣ τους ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ.
ΜΗΠΩΣ, λέω  εγώ τώρα, είναι φασίστες το 90% των ΕΛΛΗΝΩΝ που ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, καταχειροκροτούν αυτά τα παιδιά;
Βγάλτε τις τυρόπιτες από τους εγκεφάλους σας, γιατί ο κόσμος εξαγριώνεται από κάτι τέτοια.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger