Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Επίσκεψη Γερμανών δημοσιογράφων στη Σκόπελο


toyristiko skauos
Με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου, θα πραγματοποιούν φέτος δρομολόγια από Γερμανικές πόλεις οι εταιρείες Air Berlin και Condor Air. Ωστόσο προβληματισμούς δημιούργησαν ορισμένες αντιφατικές προβλέψεις για την τουριστική κίνηση προς τις Β. Σποράδες από την γερμανική αγορά. Δηλώσεις από θεσμικούς παράγοντες κάνουν λόγο για διψήφια αύξηση προς την Ελλάδα. Επαγγελματίες του χώρου δεν συμμερίζονται αυτή την αισιοδοξία αναφορικά με τις αφίξεις στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Ενόσω απομένει να επιβεβαιωθούν οι αισιόδοξες ή δυσοίωνες προβλέψεις, όπως έγινε γνωστό η “Spyrou Hotels” έχει ήδη επιβεβαιώσει μια σειρά από επισκέψεις έγκριτων Γερμανών δημοσιογράφων στην Σκόπελο ώστε να μεγιστοποιηθεί η αναγνωρισιμότητα και εξωστρέφεια του προορισμού.

Στην έκθεση της Γερμανίας
Στην ITB, την μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Γερμανίας και μια από τις κορυφαίες στον κόσμο, βρέθηκαν πρόσφατα αρκετοί φορείς τουρισμού στη Μαγνησία, ενώ την “Spyrou Hotels” εκπροσώπησε ο Διευθυντής Marketing & Πωλήσεων, κος Γιώργος Μιχάλης. Στο χώρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε μια σειρά επαφών με επαγγελματίες του τουρισμού. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε συναντήσεις με δημοσιογράφους του Τουριστικού ρεπορτάζ και διοργανωτές εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
Στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθεί στη Σκόπελο συνάντηση εργασίας με διακεκριμένο επαγγελματία περιπατητικού και φυσιολατρικού τουρισμού που μπορεί να προσφέρει νέες προοπτικές στη δυνατότητα επέκτασης της τουριστικής περιόδου σε μήνες με χαμηλή ζήτηση για τον προορισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger