Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

65.000 + 11 κιτρινόμαυροι κομάντος γράφουν ιστορία!

Η μεγάλη ώρα έφτασε... Με 65.000 φιλάθλους στο πλευρό της και με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με μοναδικό στόχο την πρόκριση που θα οδηγήσει τον δικέφαλο σε ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία του, με την κατάκτηση του τροπαίου από την Β' Εθνική.

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της Ένωσης δηλώνουν πανέτοιμοι για την μεγάλη ρεβάνς που θα παρακολουθήσει ολόκληρη η Ελλάδα. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει καταλήξει στους πρώτους εννιά που θα μπούνε στην «αρένα» του ΟΑΚΑ, με ερωτηματικό τις θέσεις των στόπερ, καθώς για το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας παραμένουν όλα ανοιχτά, παρά το γεγονός ότι από το ξεκίνημα η μία θέση ήταν σίγουρα για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.
Ο Κολοσσός δεν έχει καταλήξει αν θα επιλέξει το δίδυμο Κολοβέτσιου - Λαμπρόπουλου ή Κολοβέτσιου - Τζανετόπουλου, καθώς δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τους Τζανετόπουλο και Λαμπρόπουλο, όπως στο Καραϊσκάκη. Από το κέντρο και μπροστά θα παραταχθούν οι Γιόχανσον- Ανάκογλου στο κέντρο, Μπαρμπόσα - Πλατέλλας στα φτερά, Μάνταλος ως επιτελικός και μπροστά ο Αραβίδης.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης και στα πλάγια θα έχει Σοιλέδη και Μπακάκη, ενώ μπροστά του θα είναι ο Κολοβέτσιος με τον Λαμπρόπουλο και τον Τζανετόπουλο να διεκδικούν την δεύτερη θέση. Πιθανότατα ο  Τζανετόπουλος να μπει κατά την διάρκεια του αγώνα όπως έχει κάνει σε προηγούμενα ματς ο Τραϊανός, έχοντας τον νεαρό άσο της ΑΕΚ εναλλακτική και για το χώρο της μεσαίας γραμμής. Στις απουσίες υπάρχει μόνο το όνομα του Ιβάν Μπρέσεβιτς.
Από την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός θα έρθει στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ που είναι τραυματίες με τον Περέιρα να αφήνει εκτός αποστολής και τους Μπουχαλάκη, Αυλωνίτη, Διαμαντάκο αλλά και τον Σαντάνα που διασύρθηκε στο πρώτο παιχνίδι.
Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και όπως ανακοίνωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ "Θα πρέπει όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας». Ακριβώς το ίδιο ζήτησε και ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου, Δημήτρης Μελισσανίδης, στην συνάντηση που είχε με τους οπαδούς. Πρωταρχικός στόχος όλων των οπαδών του δικεφάλου, πρέπει να είναι η προστασία της ομάδας και η εικόνα που θα παρουσιάσει ο ΑΕΚτζής σε ολόκληρη την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger