Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ασταμάτητη η ΑΕΚ, 3-1 τον Ηρακλή Ψαχνών

Ασταμάτητη η ΑΕΚ, 3-1 τον Ηρακλή Ψαχνών

Ακάθεκτη προχωράει στη Football League η ΑΕΚ. Η ομάδα του Δέλλα πέρασε σαν σίφουνας την Πέμπτη από τα Ψαχνά και με την επικράτησή της με 3-1 επί του τοπικού Ηρακλή έφτασε στην 19η νίκη της στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» άνοιξε το σκορ το 42΄, όταν μετά από σέντρα του Σοϊλέδη από τα αριστερά, ο Αραβίδης με κεφαλιά μέσα στην περιοχή νίκησε τον Μανιάτη.

Στο β' ημίχρονο η «Ένωση» μπήκε και πάλι δυνατά στον αγωνα και κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματά της στο 56΄με σουτ του Ζόριτς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε επίσης σέντρα του Σοϊλέδη.

Ένα λεπτό νωρίτερα (55΄) ο Ηρακλής έχασε πέναλτι με τον Ράντι το οποίο απέκρουσε ο Ανέστης. Ο Αραβίδης έκανε τρία τα τέρματα της ΑΕΚ στο 66΄ με απευθείας εκτέλέση φάουλ, ενώ η ομάδα των Ψαχνών μείωσε στο 71΄ με σουτ του Πατσατζόγλου. Ο Αραβίδης είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι στο 79΄.

Κίτρινες:
Ζόριτς, Ανέστης

Ηρακλής Ψαχνών (Φυντάνης):
Μανιάτης, Μπακομήτρος, Ραπτάκης, Σικαλιάς, Τσούπρος, Β. Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Τσεβάς (69΄ Πολίτης), Παληγεώργος (74΄ Ίβκοβιτς), Ράντι (84΄ Καρντόσο), Νικόλτσης.

ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (84΄ Φαγέ), Ανάκογλου, Ζόριτς (73΄ Γροντής), Πλατέλλας (69΄ Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger