Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Νίκησε για τον Μάνταλο η ΑΕΚ, 3-1 τον Φωστήρα

Νίκησε για τον Μάνταλο η ΑΕΚ, 3-1 τον Φωστήρα

Ακόμα μία νίκη για τον πρώτο όμιλο της Football League πανηγύρισε η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε τον Φωστήρα στον Ταύρο με σκορ 3-1. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αφιέρωσαν τη νίκη στον Πέτρο Μάνταλο! Σκόρερ χρίστηκαν οι Γιόχανσον, Πλατέλλας και Ζόριτς.

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αιφνιδιάστηκε, αφού μόλις στο 4ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπελέρης βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και νίκησε τον Βούρα που πήρε τη θέση του Ανέστη.

Η Ένωση αντέδρασε άμεσα και απείλησε στο 10’ με τον Αραβίδη και στο 13’ με τον Κρισάντους. Το 1-1 ήρθε στο 18’. Ο Αραβίδης σέντραρε από τα αριστερά και ο Γιόχανσον σκόραρε ένα γκολ, που αφιερώθηκε στον Πέτρο Μάνταλο, που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το 2-1 ήρθε στο 36’, όταν ο Αραβίδης έδωσε στον Ζόριτς, ο οποίος σέντραρε και ο Πλατέλλας με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Φωστήρα για το 2-1.Ο αγώνας τελείωσε στο 80’. Ο Ζόριτς πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Έτσι, η ΑΕΚ πανηγύρισε την 18η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Football League αυξάνοντας τη διαφορά της από Παναχαϊκή και Απόλλωνα στους 12 βαθμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger