Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ 2

Έλεγαν οι παλιοί ένα γνωμικό, πως «Θέλω να αγιάσω μα δε μ’ αφήνουν οι διαόλοι», και ταιριάζει «γάντι» στην Ελλάδα του Σήμερα και του χθες, στην Ελλάδα που οι πολιτικοί της δεν αφήνουν ΚΑΝΕΝΑ να «αγιάσει».
Έτσι και εμένα, είπα να μην ασχοληθώ ξανά με τον «μέγα» Άδωνη, αλλά ΠΩΣ ΝΑ κάνω κάτι τέτοιο όταν  ένας από τους πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που πέρασαν από υπουργείο και έλαμψε δια των ΑΠΟΤΥΧΙΩΝ του έχει το ΘΡΑΣΟΣ και βγαίνει και μιλά δημόσια, και μάλιστα ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ για το «έργο» του.
Πώς να «αγιάσω» εγώ και όλος ο κοσμάκης, όταν βγαίνει ο εν λόγο κύριος και μιλά λες και είναι εκείνος που έβγαλε την υγεία από το βούρκο, και δεν την πέταξε KAI αυτός;
Διαβάστε τι είπε πάλι το άτομο…..

«Ο Βουλευτής Β' Αθήνας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, στη συνέντευξή του στο «ΠΟΛΗ + ΠΟΛΙΤΙΚΗ» και το epoli.gr σχολιάζοντας, αρχικά, την κρίσιμη πολιτικοοικονομική επικαιρότητα, προβλέπει με βεβαιότητα, πως κανένα από τα νομοσχέδια που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να περάσει από τους "θεσμούς", κάνοντας λόγο, παράλληλα, για «οπισθοχώρηση» του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του.
Ο κ. Γεωργιάδης, ως πρώην Υπουργός Υγείας, στη συνέντευξή του αναφέρεται, επίσης, στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, λέγοντας, πως άμεσα θα φανεί η «ζημιά», και πως, ήδη, το Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης δεν έχει να πληρώσει μισθούς για τον επόμενο μήνα και ότι έχουν γίνει οι πρώτες κατασχέσεις από προμηθευτές.
Τέλος, ο Βουλευτής Β' Αθήνας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. αναφέρεται και στα "εσωτερικά" του Κόμματός του, χαρακτηρίζοντας ως «μείζον» θέμα τις πρωτοβουλίες του, για τη διασφάλιση της Ευρωπαϊκής πορείας της Χώρας και ως «έλασσον», «τα πρόσωπα και τις "καρέκλες"» - όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει - αναφερόμενος στο θέμα που έχουν θέσει στελέχη της Ν.Δ., και δεν είναι άλλο από αυτό της αλλαγής στην ηγεσία του Κόμματος…………………
ΕΡ.: Υγεία ένας κρίσιμος τομέας. Πού βρισκόμαστε; Ποιες οι ανησυχίες ενός πρώην Υπουργού Υγείας;
«Θα είχαμε βάλει τα πράγματα σε μία σειρά. Για αυτό ακόμα κρατάει λίγο η υγεία, διότι είχαμε επιτύχει τον έλεγχο των δαπανών και άρα, παρόλο ότι το Υπουργείο Υγείας έχει μειώσει τον προϋπολογισμό του, δεν φαίνεται ακόμα άμεσα η ζημιά.
Θα αρχίσει να φαίνεται πάρα πολύ γρήγορα, γιατί δεν μπορεί να δουλεύουν όλοι απλήρωτοι. 
Ήδη, το Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη δεν έχει να πληρώσει μισθούς για τον επόμενο μήνα και έχουν γίνει οι πρώτες κατασχέσεις από προμηθευτές.
Η πράξη της κυβερνήσεως να πάρει τα χρήματα από τα νοσοκομεία για να πληρώσει τους πιστωτές μας, είναι πολιτικά ανήθικη». «
ΠΗΓΗ: epoli.gr
Να ουρλιάξουμε ΤΩΡΑ, η να περιμένουμε;
Μ’ αρέσει η ερώτηση περί «ανησυχιών ενός πρώην υπουργού υγείας», λες και ο άνθρωπος είχε καμία επαφή με την πραγματικότητα, λες και παρήγαγε έργο εκτός των καταστροφών.
ΠΟΙΟΝ έλεγχο δαπανών ακριβώς πεταχτέ «κύριε», και σε ΠΟΙΑ σειρά βάλατε τα πράγματα;
Μήπως αναφέρεστε σε κάποια άλλη χώρα, με κάποια άλλη κυβέρνηση;
Γιατί ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να αναφέρεστε στη χώρα μας. Το ότι ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, δεν σημαίνει ότι βάλατε και κάποια «σειρά», ούτε βέβαια και με τις «προμήθειες» επιτύχατε κάτι τέτοιο.
Δε φταίει κανείς άλλος, ΕΜΕΙΣ φταίμε, που τους αφήσαμε να κυκλοφορούν ελεύθεροι μετά από όσα έχουν κάνει ΟΛΟΙ τούτοι που μας έφεραν στο χάλι που είμαστε.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ΟΛΟΙ αυτοί θα είχαν κρυφτεί μετά από όσα έκαναν, μετά από τους χιλιάδες θανάτους για τους οποίους είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ο εν λόγο κύριος.
Αλλά ζούμε στην Ελλάδα, οπότε μάταια περιμένουμε να υπάρξουν κάποια ΔΕΙΓΜΑΤΑ φιλότιμου.
Απεναντίας, το ΘΡΑΣΟΣ ζει και βασιλεύει.


Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger