Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Αγώνας μέχρι την καταστροφή κράτους και κεφαλαίου

https://athens.indymedia.org/media/events/unnamed_21.jpg
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ:  26/2 18.00 Προπύλαια
Πέρασε ένας μήνας από την «μεγάλη αλλαγή» της 25ης Ιανουαρίου. Η νέα αριστεροδεξιά κυβέρνηση δεν γέννησε μόνο ελπίδες και προσδοκίες σε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας με τις προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά προχώρησε ένα βήμα μπροστά από τους προκατόχους της. Καλώντας τον κόσμο στις πλατείες στο όνομα μιας εθνικής/ διαταξικής συμπόρευσης, επιχείρησε να μετατρέψει τις ευθύνες της οπισθοχώρησης και των νέων μέτρων από πολιτικές σε συλλογικές/κοινωνικές.
Με αυτό το τρόπο, η νέα κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει στα «μουλωχτά» το νέο μνημόνιο. Επιχειρεί να συνεχίσει της πολιτικές της εξαθλίωσης και να διασφαλίσει στο ακέραιο τα συμφέροντα το ντόπιου και του διεθνούς κεφαλαίου. 
Για εμάς τίποτα δεν άλλαξε και φυσικά τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει με τις εκλογές. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο, γιατί οι μόνες πραγματικές αλλαγές είναι προέκταση της εντατικότατος των αγώνων μας.

Απέναντι στην πλάνη της διαταξικής ενότητας,  αντιπροτείνουμε ένα επαναστατικό κίνημα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger