Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Πρόσληψη και ενός ακόμη επικουρικού παιδιάτρου».


ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ_ΗΟΜΕ
Συντονισμένη προσπάθεια γίνεται από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου, σε συνεργασία με τους βουλευτές και φορείς του Νομού και το υπουργείο Υγείας για να στελεχωθεί άμεσα η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, που σήμερα λειτουργεί χάρις στις φιλότιμες προσπάθειες ενός μόνιμου γιατρού, δύο επικουρικών και μιας παιδιάτρου του Κ.Υ. Αργαλαστής, για να εφημερεύει και να είναι πάντα ανοιχτή.

Σε συνέντευξη Τύπου ο διοικητής του Νοσοκομείου Κώστας Καραμπάτσας, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα και επισήμανε εκτίμησε ότι σύντομα θα προσληφθούν άμεσα οι τρεις μόνιμοι παιδίατροι που κρίθηκαν από το Συμβούλιο Κρίσεων και οι φάκελοί τους βρίσκονται στο υπουργείου Υγείας (μαζί με 14 ακόμη γιατρούς όλων των ειδικοτήτων).
Όπως ανέφερε «αν υλοποιηθούν άμεσα οι προσλήψεις, όπως εξήγγειλε ήδη το υπουργείο, θα λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου, καθώς ήδη ακούστηκε η πρόσληψη και ενός ακόμη επικουρικού παιδιάτρου». Εξήρε δε τη συμπαράσταση των βουλευτών της Μαγνησίας, που είναι συμπαραστάτες στην επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Βόλου και των τοπικών φορέων.
Αναφερόμενος στις 17 κρίσεις γιατρών που έγιναν για το Νοσοκομείο Βόλου, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Κώστας Σπυρόπουλος, ανέφερε ότι οι 13 απ’ αυτούς κατέχουν θέσεις στο ΕΣΥ και η μετακίνησή τους στο Νοσοκομείο Βόλου, δεν θα έχει καμία μισθολογική επιβάρυνση. Πρόσθεσε δε ότι και οι ίδιοι οι γιατροί θέλουν να έρθουν στο τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger