Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΚ: Κατήγγειλε τον Ολυμπιακό για την άρνηση δηλώσεων στα ματς Κυπέλλου

ΠΑΟΚ: Κατήγγειλε τον Ολυμπιακό για την άρνηση δηλώσεων στα ματς Κυπέλλου

Την τιμωρία του Ολυμπιακού για την άρνηση του προπονητή και παικτών του να κάνουν δηλώσεις μετά τους αγώνες Κυπέλλου της ομάδας τους με τον Φωστήρα και τον Τύρναβο ζητεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι διοικούντες τον «δικέφαλο» του Βορρά έστειλαν σήμερα, ειδικότερα, καταγγελία στο προεδρείο της ΕΠΟ, στην Πειθαρχική Επιτροπή, αλλά και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ζητώντας να εφαρμοστούν όσα προβλέπονται από τον ΚΑΠ για την άρνηση του Βίκτορ Περέιρα και παικτών των Πειραιωτών να τοποθετηθούν στη συνέντευξη Τύπου και στη μεικτή ζώνη, μετά τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, όπως όφειλαν να πράξουν.

Η συμπεριφορά του τεχνικού και των ποδοσφαιριστών των «ερυθρόλευκων», βάσει του κανονισμού, τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, προβλέπεται χρηματικό πρόστιμο για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ σε περίπτωση υποτροπής διπλασιάζεται η χρηματική ποινή.

Υπενθυμίζεται ότι οι ερυθρόλευκοι δεν επέτρεψαν τις δηλώσεις στον "OTE Sports", ως αντίδραση στον τηλεοπτικό σχολιασμό του αγώνα και λόγω της συνεργασίας του καναλιού με τον "ΣΚΑΙ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger