Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Γιάννης Μπαλάφας:’’H πλευρά των δανειστών αναζητά συγκλίσεις & συμβιβασμό με τον ΣΥΡΙΖΑ - .Η διαπραγμάτευση θα στεφθεί με επιτυχία ‘’

   Ο Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Mega ‘’Kοινωνία, Ώρα Mega’’ των Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργου Οικονομέα, τόνισε ότι:  ’’O ΣΥΡΙΖΑ, θ’ απευθυνθεί στους εταίρους χωρίς μονομερείς ενέργειες, θα ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης με στόχο τη σημαντική μείωση του δημόσιου χρέους.

Ακόμη, είναι ολοφάνερο, ότι η στάση ενός τμήματος του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου, δείχνει ότι η πλευρά των δανειστών, αναζητά συγκλίσεις και συμβιβασμό με την νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό είμαστε βέβαιοι πως η διαπραγμάτευση θα στεφθεί με επιτυχία. Στην εμφυλιοπολεμική ρητορική στελεχών της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά πως δεν θέλει κηρύγματα που μας πάνε πολλές δεκαετίες πίσω. Αντίθετα, υιοθετούμε ένα μήνυμα καθολικό, πατριωτικό. Δεν έχουν καμία έννοια σήμερα δηλώσεις, που αντί να μας συμφιλιώνουν, προκαλούν αναστάτωση. Η ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά και των συνεργατών του είναι τεράστια, γιατί πάνε αντίθετα ακόμη και στην παράδοση της ίδιας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, το κόμμα ενός Κωνσταντίνου Καραμανλή, που ακολουθούσε συμφιλιωτική πορεία με την Αριστερά’’.


       Ο Γιάννης Μπαλάφας, υποψήφιος βουλευτής της Β’ Αθηνών συνεχίζοντας είπε: ‘’Σε αντιδιαστολή με τις υποσχέσεις και τα ‘’Θα’’ του Σαμαρά, σε αντιδιαστολή με τις υποσχέσεις της τελευταίας στιγμής, τις δεδομένες δεσμεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά και με το email Χαρδούβελη, εμείς  έχουμε προτείνει έγκαιρα στον ελληνικό λαό τα  ακόλουθα : 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους, αύξηση του κατώτατου μισθού, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, συνολική αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και καθαρό πρόγραμμα επανεκκίνησης της οικονομίας.

 O ΣΥΡΙΖΑ, θ’ απευθυνθεί στους εταίρους χωρίς μονομερείς ενέργειες. Θα ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης με στόχο τη σημαντική μείωση του δημόσιου χρέους’’.




Γιάννης Μπαλάφας
Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών
Μέλος Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτικός Μηχανικός
Facebook: www.facebook.com/yiannis.balafas.7?ref=br_rs
Twitter: twitter.com/ybalafas
Blog: http://ybalafas.blogspot.gr/
Τηλέφωνο: 6977346939

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger