Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :



          Διαρκείς είναι οι επαφές της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή με κατοίκους των διαφόρων περιοχών της Μαγνησίας, για να ενημερωθεί για τα προβλήματά τους και για να παρουσιάσει τις θέσεις της παράταξης της.
         Αρχικά η κα Μακρή επισκέφθηκε τα Κανάλια, όπου την υποδέχτηκαν με ιδιαίτερα θερμό τρόπο οι κάτοικοι τους. Η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ απάντησε στις ερωτήσεις τους, επισημαίνοντας ότι η Ν.Δ είναι η μόνη σταθερή παράταξη της μεταπολίτευσης και η μόνη, που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια στην χώρα μας. «Οι θυσίες όλων μας»,  τόνισε η κα Μακρή, «δεν μπορούν να πάνε χαμένες και για αυτό θα πρέπει να υπάρχει πλήρης στήριξη στην Ν.Δ». Η κα Μακρή επικέντρωσε, επίσης, το ενδιαφέρον της στην ανάγκη διευκόλυνσης της καθημερινότητας του αγροτικού και κτηνοτροφικού  πληθυσμού της περιοχής.  Οι κάτοικοι των Καναλίων ευχαρίστησαν την κα Μακρή για το διαρκές ενδιαφέρον, που έχει επιδείξει για την περιοχή τους και, κυρίως, για τις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις της για την συνέχιση λειτουργίας του Λυκείου της περιοχής τους.

        Εκτός από τα Κανάλια η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας επισκέφτηκε τα Κ. Λεχώνια και τα Α. Λεχώνια. Η κα Μακρή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κομματικά στελέχη και φίλους για θέματα της επικαιρότητας αλλά και για τα προβλήματά τους. Η κα Μακρή, συνομιλώντας και με παραγωγούς της περιοχής, τους ενημέρωσε για την επίσκεψή της, μετά από πρόσκληση της Διοίκησης, στις εγκαταστάσεις  του Αγροτικού Συνεταιρισμού  Πηλίου – β. Σποράδων και για την άμεση παρέμβαση στον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ και την δέσμευση του τελευταίου ότι το σύστημα για τις αλλαγές και τις διορθώσεις για τους παραγωγούς εκτός τηλεπισκόπησης θα ανοίξει την Δευτέρα (19/1). Τέλος, τα κομματικά στελέχη και  οι παραγωγοί δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για το θέμα αυτό και ευχαρίστησαν την κα Μακρή για την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger