Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

’’Δεν ζητώ τον σταυρό σας, ζητώ την ψήφο σας για τη Νέα Δημοκρατία’’



 Τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία Κώστας Παπαδόπουλος στην ομιλία του στο Volos Palace.
Μπροστά σε μεγάλο και θερμό ακροατήριο, που απαρτιζόταν από πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικούς του φίλους ο Κώστας Παπαδόπουλος παρουσίασε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με τις επικείμενες εθνικές εκλογές υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όλο το χρονικό διάστημα της τελευταίας Βουλής επέλεξε να πολιτευτεί με έναν πρωτοφανή λαϊκισμό, που όχι απλώς αγγίζει αλλά ξεπερνά τα όρια του πολιτικού αμοραλισμού με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Παπαδόπουλος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ιστορική πορεία του κόμματός του λέγοντας μεταξύ άλλων: Για εμένα είναι ζήτημα ακριβής τιμής, που είμαι ενταγμένος και ανήκω στην Νέα Δημοκρατία, την μεγάλη ΕΘΝΙΚΗ, ΛΑΪΚΗ και ΔΕΞΙΑ παράταξη της πατρίδας μας, στην παράταξη, που πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή της χώρας, που έκανε όλες τις μεγάλες, τις ιστορικές επιλογές.
Ειδική αναφορά έκανε και στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή, κατά τη θητεία του οποίου διετέλεσε Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας: Ο Κώστας Καραμανλής έφυγε από το τιμόνι της παράταξης αλλά παραμένει πάντοτε στην καρδιά μας. Αποτελεί όχι παραταξιακό αλλά εθνικό κεφάλαιο.
Σημειώνεται ότι ο κος Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στον κουμπάρο του Θανάση Νάκο υπογραμμίζοντας ότι  ’’ο Θανάσης Νάκος υπήρξε μαικήνας στην πολιτική, άρχοντας στην ζωή, αγαπηπένος κουμπάρος και φίλος για μένα. Γενικά ένας πολιτικός ποταμός για όλους τους κάτοικους της Μαγνησίας ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων’’.
 Η εκδήλωση του Κώστα Παπαδόπουλου έκλεισε με την παρέμβαση της π. Βουλευτού Αχαίας Νατάσας Ράγιου Μεντζελοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger