Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :



        Την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών της και την συνέπεια της  στις δεσμεύσεις της απέδειξε για μία ακόμη φορά η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ και Ζέττα  Μακρή. Όπως ανακοίνωσε η πρώην υφυπουργός Υγείας,  το διοικητικό συμβούλιο του ΟΣΕ αποφάσισε την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 την δημοπράτηση του έργου συντήρησης της σιδηροδρομικής γραμμής και ανακαίνισης των σταθμών, προϋπολογισμού  2.5000.000 Ε, για να επαναλειτουργήσει το τρενάκι του Πηλίου.
        Η κα Μακρή την προηγούμενη εβδομάδα με δελτίο τύπου της είχε ενημερώσει την τοπική κοινωνία για την συνεργασία της με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Π. Θεοφανόπουλο και την άσκηση πιέσεων για την επιτάχυνση των διαδικασιών  για την δημοπράτηση του συγκεκριμένου έργου και την έναρξη των εργασιών της υλοποίησής του. Λίγες μέρες αργότερα η Διοίκηση του ΟΣΕ αποφάσισε, τελικά,  την δημοπράτηση του έργου, γεγονός που σημαίνει ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν και οι εργασίες συντήρησης της σιδηροδρομικής γραμμής  και των σταθμών. 

        Η κα Μακρή, αφού ευχαρίστησε την Διοίκηση του ΟΣΕ για την επιτάχυνση των διαδικασιών και την λήψη αυτής της απόφασης, δήλωσε ότι η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Βόλου – Μηλεών θα δώσει νέα πνοή στην τουριστική προβολή της περιοχής μας και θα συμβάλλει στην τόνωση της τοπικής μας οικονομίας. Το τρενάκι του Πηλίου, επεσήμανε η κα Μακρή,  έχει ταυτισθεί με την ιστορία μας και η επαναλειτουργία του κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για τις Μηλιές, για τον δήμο Ν. Πηλίου για ολόκληρη την Μαγνησία και την ιστορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger