Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ Αύριο Τετάρτη η κ. Χρυσοβελώνη θα περιοδεύσει στις Βόρειες Σποράδες.


Καθημερινά συνεχίζει να είναι  δίπλα στους πολίτες  η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εκ νέου υποψήφια, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, συζητώντας τα προβλήματα τους και ανταλλάσοντας απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση. Συγκεκριμένα την Παρασκευή και το Σάββατο η κ. Χρυσοβελώνη παραβρέθηκε στην κοπή πίτας Λέσχης Βόλου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαμπηδώνα και επισκέφτηκε το Πουρί και την Ζαγορά όπου δέχτηκε τις θερμές ευχές των κατοίκων της περιοχής και άκουσε τα προβλήματά τους. Το βράδυ έδωσε το παρόν στην κοπή πίτας του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων καθώς στις εκδηλώσεις Πολιτιστικών Συλλόγων της Νέας Αγχιάλου.

Την περασμένη Κυριακή , η κα. Χρυσοβελώνη παρέστη στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ριζομύλου και στη συνέχεια στην εκδήλωση προς τιμήν του Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου ΔΗΜΗΤΡΑ και έπειτα στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας παρέστη σε εκδήλωση του τοπικού τμήματος Οδηγισμού, της Ηπειρωτικής Αδελφότητας καθώς και του Αθλητικού Συλλόγου ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ. Το βράδυ επισκέφτηκε την τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Φερών όπου οι κάτοικοι της επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.
Την  Δευτέρα η κ. Χρυσοβελώνη περιόδευσε στη Ν. Ιωνία και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο, στο ΙΚΑ και στην Εφορεία. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη ΔΕΥΑΜΒ όπου συνομίλησε με τους υπάλληλους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Επιχείρηση.
Την Τρίτη η κ. Χρυσοβελώνη περιόδευσε στη λαϊκή αγορά στην περιοχή Χρυσοχοϊδη, επισκέφτηκε υπηρεσίες του Δήμου Βόλου όπως το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, τα ΚΑΠΗ της περιοχής και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜΒ, την Κτηματική Υπηρεσία, τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση  Μαγνησίας.
Το απόγευμα επισκέφτηκε την Ευξεινούπολη, τους Κωφούς και την Ανάβρα όπου έγινε δέκτης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι περιοχές αυτές σχετικά με την αγροτική πολιτική που ακολούθησε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ειδικά στο θέμα των εξισωτικών αποζημιώσεων και των επιδοτήσεων όπου κυριολεκτικά «αφανίστηκαν τα εισοδήματά  τους και χάθηκε η παραγωγή τους», όπως τόνισαν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών.
Σε δήλωση της η κ. Χρυσοβελώνη ανέφερε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα των αγροτο-κτηνοτρόφων όπως έχει κάνει ήδη μέχρι σήμερα και στόχος της είναι η ανασύνταξη του αγροτικού τομέα και η δίκαιη αντιμετώπιση των αιτημάτων των ανθρώπων αυτών που μάχονται καθημερινά σε αντίξοες συνθήκες για την επιβίωση.
Αύριο Τετάρτη η κ. Χρυσοβελώνη θα περιοδεύσει στις Βόρειες Σποράδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger