Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Από φιάσκο σε φιάσκο οι συγκεντρώσεις της ΝΔ.

Γράφει ο mitsos175.

"...και γράφουν τ' ανακοινωθέντα:
φταίει ο κακός μας ο καιρός..." (Από το Κορόιδο Μουσολίνι)

Πού να τολμήσει να κάνει ανοιχτή συγκέντρωση ο Σαμαράς. Δεν τον παίρνει. Αντίθετα μια χαρά χώρεσαν τα γίδια στο κλειστό γυμναστήριο του Φαλήρου. Είχαν και άπλα. Είπαν ότι τάχα έφταιγε ο καιρός και δεν βγήκαν έξω. Καιρό λέμε τώρα τη νίλα στις εκλογές; Ούτε η βροχή δε σώζει τη ΝΔ.

Αν είχε κόσμο, θα έκανε ανοιχτή συγκέντρωση, όπως έκανε στο παρελθόν αμέτρητες φορές, δεν θα κρύβονταν από τη ντροπή τους.

Ήταν κατάλληλη επιλογή το Ταε Κβο Ντο. Με τόσο "ξύλο" που θα πέσει στις εκλογές... Κρίμα όμως, θα είχε πλάκα να έκανε συγκέντρωση στο Σύνταγμα που είναι 361 Χ 242 μ. μόνο η πλατεία χωρίς τους δρόμους. Πάνω από 20 φορές μεγαλύτερο από το χώρο της γαλάζιας συγκέντρωσης. Είναι σίγουρο ότι θα βγει δεύτερη η ΝΔ; Γιατί το ΚΚΕ είχε πολλαπλάσιους χθες. Λέτε;

Καλά καταλαβαίνω το κλίμα, αλλά να κάνουμε και μερικές συγκρίσεις. Γιατί τα γήπεδα έχουν ακριβώς τις θέσεις και μπορείς να υπολογίσεις. Χωρητικότητα: 3.836! Μόνο. Θα χωρούσε περισσότερους, αν κρατούσαν το πάνω διάζωμα των κερκίδων, που είχε τοποθετηθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά είδα μόνο ένα διάζωμα άρα 3.836 θέσεις. Μόνο που ακόμα και κάποιες από αυτές ήταν αδειανές! Γιατί ο Σαμαράς μιλούσε και έκρυβε το ένα τέταρτο από τις εντελώς άδειες καρέκλες που ήταν ΠΙΣΩ από την εξέδρα του! Έχουμε λοιπόν 3.836 Χ 3/4 = 2.877!!! Κι ότι είχε στο γήπεδο. Που το μισό ήταν η εξέδρα κι ο κενός χώρος μπροστά. Ούτε 3.000 σε όλη την Αττική! Μοναξιές...

Σε ρωτώ τώρα: Τι να κάνει ο έρμος ο δεξιός ο σκηνοθέτης, τι να δείξει; Εδώ χρειάζονταν τα ειδικά εφέ: Να βάλει κούκλες, καθρέπτες, κάνα Photoshop, να φανεί, ότι μπαίνει τουλάχιστο στη βουλή. Είχαν μερικά κόλπα, αλλά ήταν τα γνωστά: Η κάμερα στο πλάι να δείχνει το μέτρο χιλιόμετρο, τα γίδια από μισή ντουζίνα σημαίες το καθένα να κουνάνε μη φανεί το απέραντο κενό, αλλά τι τα θες; Το μαγαζί δεν τραβάει. Αν ήταν επιχείρηση θα είχε κηρύξει πτώχευση, όπως κήρυξε η χώρα με δαύτους.
Εντάξει γαλάζιοι χαχόλοι, τον χαιρετήσατε τον μακαρίτη; Του είπατε το στερνό αντίο; Άντε τώρα σπίτια σας μην κρυώσει κανείς σας και χάσει η ΝΔ το διψήφιο ποσοστό. Από φιάσκο σε φιάσκο πάτε. Μια χαρά (για την αντιπολίτευση).

Πάντως υπάρχει δικαιοσύνη. Στην ΝΔ κάνουν τις συγκεντρώσεις που τους αξίζουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger