Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ



 Μ. Χρυσοβελώνη: Εμφανείς οι ψυχολογικές επιπτώσεις στον απερχόμενο πρωθυπουργό από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Στην ψυχολογία το φαινόμενο της μεταβίβασης παίζει σημαντικό ρόλο στην ανεύρεση των υποκείμενων παθογενειών του ατόμου που μεταφέρει προσωπικά του προβλήματα στους γύρω του, προσάπτοντας τους ιδιότητες που αφορούν το ίδιο. Έτσι ο κ. Σαμαράς μας είπε ότι δεν συνομιλεί με «εκβιαστές ή συκοφάντες» και ότι η αντιπολίτευση «διαθέτει κρυφή ατζέντα και λέει ψέματα». Μερικά σχόλια μόνο:

Για το μιντιακό σύστημα κατασυκοφάντησης των πολιτικών αντιπάλων που στήθηκε τα τελευταία 2,5 χρόνια την απάντηση θα δώσει ο Ελληνικός λαός.

Για τους εκβιαστές που διέρρεαν ότι ελέγχονται γνωστές συνάδελφοι βουλευτές της αντιπολίτευσης για παράνομους διορισμούς τους σε δήμους ή στο Δημόσιο την απάντηση θα την δώσει η Δικαιοσύνη.

Για τα απίστευτα οικονομικά ψέματα της ΝΔ στα διαδοχικά Ζάππεια και για την κρυφή ατζέντα της με τα νέα μέτρα του email Χαρδούβελη καταλληλότεροι να απαντήσουν είναι οι οικονομολόγοι.

Κατά τα λοιπά, η κατάσταση του κ. Σαμαρά πρέπει να αξιολογηθεί από άλλους επιστήμονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger