-Ρίξε λάσπη στο τέλος κάτι θα μείνει!!!
Μ΄αυτή την λογική που αδικεί την προσπάθεια του Τσίπρα, του Νίκου Παππά και της Αριστεράς στο σύνολό της ο διευθυντής της Αυγής Φίλης έδωσε ένα ρεσιτάλ εμπάθειας και ασχετοσύνης, παραβλέποντας τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφίας-ένας από τους οποίους είναι και η διασταύρωση της "είδησης".
Αναφερόμενος-στην διάρκεια της εκπομπής Ενικός- στην είδηση της επίθεσης που δέχθηκε το δεξαμενόπλοιο ARAEVO που μετέφερε 12.600 τόνους πετρέλαιο καθώς βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι Ντέρνα Λιβύης, έκανε λόγο για λαθρεμπόριο από τον εφοπλιστή Δημήτρη Μελισσανίδη!
Ο Φίλης που είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθήνας αγνοεί τι εστί λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Λαθρεμπόριο λοιπόν είναι η μεταφορά πετρελαίου τράνζιτ στην Ελλάδα.
Το συγκεκριμένο πλοίο είναι εδώ και 10 χρόνια ναυλωμένο από το Λιβυκό Κράτος. Το πλοίο είναι συμφερόντων Γιώργου Μελισσανίδη (γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη) και ουδεμία σχέση έχει με λαθρεμπόριο πετρελαίου. Πως θα μπορούσε άλλωστε καθώς είναι ναυλωμένο από το επίσημο κράτος της Λιβύης;
Στην συνέχεια ο Φίλης πέταξε μια ακόμη παπαριά-ρουκέτα υποστηρίζοντας ότι ο Μελισσανίδης πήρε το Προπό.
Εννοούσε προφανώς τον ΟΠΑΠ για τον οποίο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-με εξαίρεση τον Παπαδημούλη-δεν έβγαζαν τουμπεκί όταν για δεκαετίες ολόκληρες βρισκόταν στο έλεος της Intralot του Κόκκαλη.
Τότε που επί όλων των κυβερνήσεων ανανεώνονταν οι συμβάσεις ΟΠΑΠ-Intralot με 300άρες εκατομμύρια του ελληνικού Δημοσίου χωρίς να ακόγεται τσιμουδιά.
Εκτός κι αν η επίθεση του Φίλη στον Μελισσανίδη εντάσσεται στο σχέδιο εξαναγκασμού του ΟΠΑΠ να εξαγοράσει την Intralot σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές το κόμμα της Κουμουνδούρου.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάντως μάς εκπλήσουν όλο και πιο συχνά με την εμμονή τους κατά συγκεκριμένων επιχειρηματιών όπως είναι ο Μελισσανίδης ενώ κάνουν τουμπεκί για την ασέλγεια δεκαετιών σε βάρος του Δημοσίου με πρωταγωνιστές τους εθνικούς νταβατζήδες. Δυο μέτρα και δυο σταθμά από την Κουμουνδούρου;
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μελισσανίδης θα κάνει μήνυση στον Φίλη ενώ επιχείρησε να παρέμβει στην διάρκεια της εκπομπής αλλά ήταν μαγνητοσκοπημένη. Εντύπωση πάντως προκάλεσε και η ανοχή του Χατζηνικολάου στο κρεσέντο του Φίλη-την στιγμή που δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να δικαιολογεί τα περί λαθρεμπορίας. Ήταν τέτοια η εμμονή του Φίλη που εξανάγκασε ακόμη και τον φίλα προσκείμενο στον Ολυμπιακό Ανδρέα Λοβέρδο, να υπερασπισθεί την αλήθεια.
Αυτά για την ώρα...