Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΠΥΚΝΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ !!




Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες και πιο συγκεκριμένα ...

σε όλη την βόρεια χώρα ως και σε παραθαλάσσια τμήματα !!

Χιονοπτώσεις πυκνές όπως βλέπετε και στον αναλυτικό χάρτη που ανέβασε το Greek-Weather.Org, θα πέσουν σε όλες τις περιοχές της ανατολικής ημιορεινής και ορεινής Ηπείρου πάνω από τα 400 περίπου μέτρα, σε όλη την δυτική Μακεδονία, σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας ακόμα και με μηδενικό υψόμετρο, στην ανατολική Μακεδονία σε όλες τις περιοχές, αλλά και σε όλη την Θράκη.

Στην Θεσσαλία θα χιονίσει πάνω από τα 300 περίπου μέτρα υψόμετρο, ενώ σε Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, οι χιονοπτώσεις θα περιοριστούν κυρίως πάνω από τα 500 με 700 μέτρα υψόμετρο !!

Παροδικές χιονοπτώσεις αλλά για λίγη ώρα, θα δει και η Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας, ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Δεν αναμένεται να το στρώσει σύμφωνα με τα τωρινά προγνωστικά στοιχεία του Greek-Weather.Org.

Χιονόστρωση θα σημειωθεί σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας αλλά και σε όλα τα ορεινά τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου. Προβλήματα λόγο του χιονιά ίσως να υπάρξουν στη δυτική Μακεδονία αλλά και στην Θράκη, ακόμα και σε πεδινά τμήματα του νομού Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger