Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Το μπουμπούκι κι οι θεούσες.

Γράφει ο mitsos175.

Ο "λάτρης των 12 θεών" θέλει να γίνει απουσιολόγος. Να παίρνει απουσίες ποιοι πάνε ή όχι στο χριστιανικό ναό. Δεν έχει πλάκα; Πριν σχολιάσω το νέο "νούμερο" επιθεώρησης να πω δυο λογάκια:
Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ή όχι οτιδήποτε. Επομένως δεν έχω καμιά διάθεση προσβολής σε ότι λατρεύουν οι μονοθεϊστές ή οι πολυθεϊστές. Θα ειρωνευτώ όμως την υποκρισία οποιουδήποτε, ότι κι αν λέει πως πιστεύει. Γιατί κι εμείς έχουμε το δικαίωμα της κριτικής.

Το μπουμπούκι κι οι θεούσες: Αχτύπητο δίδυμο! Αν ο Άδωνης ζούσε τους πρώτους αιώνες μ. Χ. θα τάιζε τα λιοντάρια με χριστιανούς. Το ίδιο βέβαια κάνει σήμερα που ταΐζει τα τοκογλυφικά αρπακτικά με σάρκες και αίμα εργαζομένων. Κι αν ζούσε το Μεσαίωνα, οι θεούσες, εφόσον τον έπαιρναν χαμπάρι, θα τον έκαναν μπάρμπεκιου, αν και πιστεύω ότι αθεόφοβος και θεομπαίχτης καθώς είναι, θα το έπαιζε ιεροεξεταστής.

Τον 21ο αιώνα οι φανατικοί όλων των θρησκειών ενώνονται με τους φασίστες για να πολεμήσουν μάταια τον Κομμουνισμό. Από τους βασανιστές δολοφόνους ισλαμιστές και τους λάτρεις των σταυροφόρων, ως τους οπαδούς του "σατανικά υπέροχου" Πάνα και του ψεύτη καραγκιόζη, που πουλάει παραμύθια στην TV, ο "Άθεος Κομμουνιστής" είναι η ενσάρκωση της τετραγωνικής ρίζας του 443556, του τρία (με το συμπάθιο) εξάρια, για να μην ανοίξουν μερικοί κομπιουτεράκι... Οι Αριστεροί - Κομμουνιστές είναι οι "κακοί" κι όχι η "καλή" πλούσια, που κάνει "φιλανθρωπίες", ενώ η περιουσία της προέρχεται από ναυάγια κι εκμετάλλευση.

Θα μπορούσα να πω ότι ο παλαβός κι επικίνδυνος βουλευτής της νέας δημαγωγίας για όσο έχει εξουσία είναι "πολυθεϊστής", "παγανιστής" κλπ. Δεν είναι. Ο μπουμπούκος έχει μόνο ένα θεό: Προσκυνά το χρήμα, την εξουσία, με τη μορφή του ανίερου μνημονίου. Εκείνο που έρχεται πιο κοντά σ' αυτόν είναι κάτι... διαβολικό! Όχι δεν λατρεύει τον εωσφόρο, όπως κάποιοι άλλοι. Άλλωστε για μένα "θεοί κι εξαποδό κει δεν είναι παρά δω". Για σκεφτείτε όμως: Βασανίζει ανθρώπους και το χαίρεται. Θυσιάζει άλλους για προσωπικό όφελος. Και πως λέγεται αυτός που πουλάει την συνείδησή του; "Σατανιστή" θα τον έλεγαν παλιότερα. Σήμερα τον λέμε οπαδό του μνημονίου και δοσίλογο. Πιο ακριβής περιγραφή.

Η αντιπαράθεση πρέπει να είναι πολιτική με λογικά επιχειρήματα. Αλλά η ΝΔ έχει πρόβλημα: Είναι εκτός τόπου, χρόνου, λογικής και δεν διαθέτει πολιτικά επιχειρήματα. Διαθέτει μόνο λάσπη και πρέπει να αποφασίσει που θα τη ρίξει. Στον Αλέξη γιατί πήγε στο Άγιο Όρος, ή στη Ρένα που δεν πήγε στην εκκλησία; Πάντως η Ρένα δεν έκανε ΕΔΕ στον εαυτό της, όπως έπραξε για το ίδιο θέμα ο ανεκδιήγητος υπουργός που στήριζε ο Άδωνης και το κόμμα του.

Κάνει προπαγάνδα ο Σαμαράς αλλά βάζει τους πιο ακατάλληλους. Θα μου πείτε, του έμεινε και κάνας άλλος καλύτερος; Σωστό!
Κάνει όμως κι ένα καλό ο μπουμπούκος. Κάθε φορά που ανοίξει το σκέπασμα της λεκάνης που έχει για στόμα, φεύγουν κάνοντας εμετό καμιά χιλιάδα ψήφοι από τη γαλάζια παράγκα. Συνέχισε τις ανοησίες Άδωνη μέχρι να σε πάρουν χαμπάρι και οι "αμνοί του Θεού". Κι αυτοί μπορεί να 'ναι "πρόβατα" αλλά δίνουν κάτι κουτουλιές άμα λάχει, μα κάτι κουτουλιές..
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger