Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ» ΑΝΩ ΤΩΝ 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ



Μόνη αγωνία Σαμαρά να δώσει άνω των 20 δις στις τράπεζες με 2 νέα Μνημόνια 

Η υπόθεση με την κάλυψη από την ΕΚΤ της «ρευστότητας» άνω των 20 δις ευρώ –στην πραγματικότητα μιας τεράστιας «μαύρης τρύπας» των τραπεζών- αποδεικνύει γιατί αγωνιά ο κ. Σταμάτης και ο εργοδότης του κ. Σαμαράς.
Αγωνιούν μόνο για τα συμφέροντα των τραπεζιτών και των τραπεζών που δήθεν «εξυγίανε» η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε με χρήματα του Ελληνικού λαού. Δεν τους ενδιαφέρουν οι Ελληνικές οικογένειες τις οποίες λεηλάτησαν με τα Μνημόνια. Γι’αυτό η Συγκυβέρνηση υπόσχεται προκλητικά στην ΕΚΤ να ξαναλεηλατήσει την κοινωνία, αν ξαναβρεθεί στη καρέκλα στις 26 Ιανουαρίου, υπογράφοντας άλλα δυο Μνημόνια με την ΕΕ και το ΔΝΤ!
Με απλά λόγια η ΝΔ Σαμαρά, ως κόμμα των τραπεζιτών, τους υπόσχεται πάνω από 20 δις ευρώ, μετά τις εκλογές, ξαναβάζοντας το χέρι στη τσέπη των πολιτών με 2 νέα Μνημόνια…
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ενημερώνουμε τον κ. Σταμάτη και τους τραπεζίτες πως αγωνιούν μάταια, όπως ο τερματοφύλακας πριν μπει το πέναλτι. Ο λαός στις 25 Ιανουαρίου στέλνει παλιά και νέα Μνημόνια στα σκουπίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger