Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

"Σεισμός" στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Τόλιο! μεγάλωσε την διάφορα στο 12% απο την ΝΔ γιατί αυτό θέλουν οι Έλληνες και βρε μαλάκες νουδουλες στα παζάρια μας η χρεοκοπία αφού δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα άλλο

`Σεισμός` στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Τόλιο! Σταμάτης: Επικίνδυνοι και άσχετοι! Προετοιμάζουν την χρεοκοπία

Ο κ. Τόλιος πρόσθεσε: «Αυτά που είπα και αυτά που λέω δημοσίως είναι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Στην προεκλογική μας ευρωεκλογική διακήρυξη τονίζεται ότι η αποπληρωμή του χρέους θα γίνει με αναπτυξιακή και κοινωνική ρήτρα αφού πρώτα εξασφαλιστεί μια μικρή περίοδος η διακοπή αποπληρωμής των τόκων και χρεολυσίων. Για την επίτευξη των στόχων θα αξιοποιηθούν στην περίπτωση εκβιασμού όλα τα όπλα.
Η διακοπή πληρωμών, η καταγγελία για πρόκληση ζημιάς σε βάρος της χώρας μας με στόχο τη διάσωση του ευρώ και τόσα άλλα άρα λοιπόν αυτά είναι γνωστά και τα είπαμε και στην περίοδο των ευρωεκλογών. Άρα λοιπόν προς τι ο θόρυβος εκτός και αν το επιτελείο της ΝΔ δεν διαβάζει αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και πράγματι δεν διαβάζουν γιατί για παράδειγμα όταν κάθε φορά λένε “δεν έχουνε προτάσεις και που θα βρούμε τα λεφτά” και τόσα άλλα τα έχουμε απαντήσει επανειλημμένα γιατί λοιπόν ποντάρουνε σε εκφοβισμό και εκβιασμό!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger