Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο Παντ. Χρυσοφός χάρισε την νίκη στη Σκόπελο 0-1 τον Άνθιμο Γαζή

Ο Παντ. Χρυσοφός χάρισε την νίκη στη Σκόπελο 0-1 τον Άνθιμο Γαζή
Από νίκη σε νίκη η Σκόπελος που πρόσθεσε άλλο ένα τρίποντο στην συλλογή της αφού κέρδισε τον Άνθιμο Γαζή 0-1 στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου. Το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 20΄από τον Παντ. Χρυσοφό με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Για τους γηπεδούχους...
...καλές φάσεις είχαν ο Μπακογιάννης που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ταλαδιάνο στο 10΄και στο 15΄.Στο 27΄ο Σιδηρόπουλος σούταρε στο παραθυράκι με τον πορτιέρο της Σκοπέλου να αποκρούει. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο στο 73΄ο Παλάσης εκτέλεσε πέναλτι, άουτ χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει, σε ανατροπή παίκτη του Γαζή από τον Έλσον Σένκο. Στο 89΄ο Τζορβατζής έχασε τετ-α-τετ με τον Ταλαδιάνο.
Ο Γιάννης Γλύκος ανέφερε πως η ομάδα του Γαζή στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη ενώ η δική του ανέβασε στροφές στην επανάληψη που πέτυχε και το γκολ. Έδωσε συγχαρητήρια στην διαιτησία, ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον παίκτη του Στοιβαχτή ενώ ευχαρίστησε την ομάδα του Ανθίμου Γαζή για την φιλοξενία.
ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ(Κουρούπης): Κόλλιας, Πατρώνης, Κωστάκης (75' Τσιτσιρίκης), Κοτσιαλής, Νικηφοράκης (65' Ματής), Σιδηρόπουλος (70' Τζορβατζής), Παλάσης, Λάσκος, Μπακογιάννης, Κουρτέσης, Καρούτσος
ΣΚΟΠΕΛΟΣ(Γλύκος): Ταλαδιανός, Έλσον Σένκο (85' Ίρμεν Σένκο), Στοιβατής (20' λ.τρ. Βλαχάκης), Καραγιώργος, Μπακόπουλος, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός, Παναγιώτου (65' Τάσιος), Χισάι, Συνοδινός, Σκιαθίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger