Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Εντατικοί έλεγχοι στη Σκιάθο για τις επιχειρήσεις θαλασσίων σπορ

Εντατικοί έλεγχοι στη Σκιάθο για τις επιχειρήσεις θαλασσίων σπορΣχεδόν καθημερινοί είναι οι έλεγχοι από ξηράς και από θαλάσσης των ανδρών του λιμεναρχείου Σκιάθου στις επιχειρήσεις θαλασσίων σπορ που υπάρχουν στο νησί του Παπαδιαμάντη.
Ρεπορτάζ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΙΑΣ
Οι έλεγχοι τόσο για την έκδοση αδείας λειτουργίας επιχείρησης θαλασσίων σπορ όσο και κατά τη λειτουργία τους είναι συχνοί και οι άνδρες του λιμεναρχείου του νησιού δεν αφήνουν περιθώρια παρανομίας, σύμφωνα με ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θαλασσίων σπορ.
Στη Σκιάθο λειτουργούν δέκα επιχειρήσεις στις οργανωμένες παραλίες όπου οι λουόμενοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους θαλάσσια σπορ με όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από την αυστηρή νομοθεσία που τα διέπει.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των επαγγελματιών θαλασσίων σπορ Σκιάθου, κ. Βασίλη Μουρεσιώτη, οι επιχειρήσεις λειτουργούν σε οργανωμένες παραλίες όπου υπάρχει ναυαγοσώστης.
Κάθε επιχείρηση η οποία παίρνει κάθε χρόνο άδεια λειτουργίας από το λιμεναρχείο υποχρεούται να έχει σωστικό σκάφος, φορείο, οξυγόνο και φαρμακείο ενώ πρέπει να υπάρχει και σηματοδοτημένος δίαυλος από όπου περνούν τα σκάφη που χρησιμοποιούνται. Επίσης, η έναρξη του θαλασσίου αθλήματος αρχίζει 200 μέτρα μακριά από την ακτή προκειμένου να διασφαλίζεται η σωματική ακεραιότητα των λουόμενων.

Google: Υπόσχεται το γρηγορότερο Ιντερνετ στον κόσμο με υποθαλάσσιο καλώδιο στον Ειρηνικό!

Google: Υπόσχεται το γρηγορότερο Ιντερνετ στον κόσμο με υποθαλάσσιο καλώδιο στον Ειρηνικό!
Στην κατασκευή ενός υποθαλάσσιου καλωδίου στον βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού, ικανού να προσφέρει την πιο γρήγορη σύνδεση διαδικτύου στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι προχωράει η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας και λογισμικού Google.
Η Google γνωστοποίησε ότι για τις ανάγκες του έργου θα συνεργαστεί με πέντε ακόμη εταιρείες. Το καλώδιο θα έχει την ονομασία Faster, θα συνδέει τις ΗΠΑ με την Ιαπωνία και το κόστος του

Παναθηναϊκός-Παναχαϊκή 1-0

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να πείσει με την εμφάνιση του και έχοντας και πάλι τον Μπεργκ να δίνει το καλό παράδειγμα επικράτησε της Παναχαϊκής σε φιλικό με 1-0. Μοναδικό όφελος ότι πήραν χρόνο στα πόδια τους Στιλ, Μπούι και Μπούρμπος. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Β. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΘΗΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ α) Για τη Δημοτική Κοινότητα Σκοπέλου σε 56,00 €/τ.μ. β) Για τη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσης και την Τοπική Κοινότητα Κλήματος σε 24,00 €/τ.μ.


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου