Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

Αυθαίρετη κατάληψη παραλίας στη Σκιάθο

Αυθαίρετη κατάληψη παραλίας στη Σκιάθο   Εισέπραττε 8 ευρώ το σετ τα ομπρελοκαθίσματα χωρίς να έχει γίνει δημοπρασία του χώρου
Υπόθεση αυθαίρετης κατάληψης τμήματος της παραλίας Αγίας Παρασκευής στη Σκιάθο αποκαλύφθηκε στο περιθώριο της προχθεσινής δημοπρασίας που έγινε για την εκμίσθωση και εκμετάλλευση του συγκεκριμένου τμήματος της ακτής από το Δήμο.
Ιδιώτης έστησε ομπρέλες και καθίσματα στην παραλία και άρχισε να τα νοικιάζει σε λουόμενους έναντι οκτώ ευρώ το σετ, χωρίς όμως να πληρώνει ενοίκιο για την εκμετάλλευση του χώρου και να αποδίδει τέλη στο Δήμο Σκιάθου.
Επί ένα μήνα σχεδόν ο ιδιώτης φαίνεται ότι δρούσε κάτω από τη μύτη του Δήμου Σκιάθου και της Κτηματικής Υπηρεσίας. Αλλος ιδιώτης που δραστηριοποιείται στην ίδια παραλία, μετά από νόμιμη δημοπρασία, ενημέρωσε τόσο τη Δημοτική Αρχή του νησιού όσο και την Κτηματική Υπηρεσία για την αυθαίρετη κατάληψη τμήματος 250 τ.μ. της παραλίας Αγίας Παρασκευής. Σύμφωνα με το θιγόμενο επαγγελματία Απόστολο Μπιλιάλη, το παραπάνω συνιστά αθέμιτο ανταγωνισμό κι ως τέτοιο το κατήγγειλε στις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Αιφνιδιαστιακή ντροπολογία για Ψυχάρη-Μπόμπολα! Υποταγμένη στη διαπλοκή η κυβέρνηση!

ΒΟΛΟΣ.ΔΙΟΔΙΑ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου

Για όσους έχουν συμμετάσχει σε δεκάδες κινητοποιήσεις κατά της εκχώρησης των δημοσίων δρόμων σε τράπεζες κι εργολάβους με συνέπεια την εγκατάσταση σε όλη τη χώρα σταθμών διοδίων, μετωπικών και πλευρικών που ξεζουμίζουν το πενιχρό εισόδημα όσων μετακινούνται,  η κινητοποίηση στα διόδια του Μοσχοχωρίου της 31/7 των κατοίκων του Ριζόμυλου, Στεφανοβικείου και Βελεστίνου ήταν μια μεγαλειώδης κινητοποίηση της νεολαίας που είδε τρεις ανθρώπους της δικιάς της γενιάς να χάνονται στο δρόμο καρμανιόλα της Παλαιάς Εθνικής Οδού (ΠΕΟ) Βόλου-Λάρισας.

25.000 ευρώ λογαριασμό στη συναυλία Ιγκλέσιας– Ρέμου ξόδεψε πασίγνωστο ζευγάρι!

Μια βραδιά για λίγους θα έλεγε κανείς πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο και συγκεκριμένα στη συναυλία του...

Από τα πιο ωραία post που έχουν γίνει ποτέ στο facebook... [photo]

Είναι πραγματικά απίστευτο να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι εν έτει 2014...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου