Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Τέρμα ο Σουμάχερ"


Ο Γκάρι Χαρτστέιν, ο οποίος υπήρξε επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Formula 1 από το 2005 μέχρι το 2012, δήλωσε πως σύμφωνα με... "συνήθως αδιάψευστες πηγές", όπως τις χαρακτήρισε, υπάρχουν σοβαρά κενά στην ιατρική φροντίδα του Μίχαελ Σουμάχερ, τα οποία επιδείνωσαν την κατάσταση της υγείας του.


"Είναι πιθανό ότι το προσωπικό στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ να αισθάνεται την υποχρέωση να μην ασκεί οποιαδήποτε πίεση στην οικογένειά του για τη μεταφορά του, παρά την τρομερά κακή πρόγνωση... εξαιτίας της σαφέστατης συμβολής του στην εσφαλμένη ιατρική εκτίμηση. Όσο περνά ο καιρός, γίνεται όλο και λιγότερο πιθανό να ανακάμψει σε οποιοδήποτε βαθμό ο Μίκαελ", ήταν οι δηλώσεις του Χαρτστέιν, ο οποίος έκανε λόγο για "κενά στη θεραπεία" του Γερμανού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

 Το Σάββατο 29 Μαρτίου 7 το απόγευμα σας καλούμε όλους στο δημοτικό καφενείο Σκοπέλου στην παραλία θα μιλήσει ο Υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Στάθης Ντούρος  

Η Βόρεια Ελλάδα μπορεί να "χωρέσει" 15 υδατοδρόμια Σκιάθο, Σκύρο, Σκόπελο και άλλες περιοχές. Η φετινή σεζόν έχει χαθεί...

Την ελπίδα ότι εντός του 2015 θα μπορούσαν να ξεκινήσουν οι πρώτες πτήσεις υδροπλάνων της «Κ2 Smart Jets» εξέφρασε σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ανδρέας Καροτσιέρης, μιλώντας σε εκδήλωση για την κρουαζιέρα, που διοργάνωσαν ο δήμος και η Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΜΑΘ).Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι η εταιρεία “έχει εγκριθεί να αδειοδοτήσει” 16 υδατοδρόμια συνολικά στη χώρα, μέσω της θυγατρικής της «Ελληνικά Υδατοδρόμια».
Μάλιστα, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ.Καροτσιέρης επισήμανε ότι το 10ετές επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας, προϋπολογισμού 170 εκατ. ευρώ, προβλέπει συνολικά 48 συνδέσεις με 19 υδροπλάνα.

ΣτΕ: Φρένο στις κατασχέσεις χωρίς ενημέρωση

Η πενταμελής σύνθεση του ΣΤ' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, επαναλαμβάνοντας παλαιότερη απόφασή της, έκρινε, ότι το Δημόσιο, το ΙΚΑ, κ.λπ. δεν μπορούν να προβαίνουν σε κατασχέσεις χρημάτων που βρίσκονται σε Τραπεζικούς λογαριασμούς λόγω οφειλών, εάν προηγουμένως δεν έχει ενημερωθεί ο οφειλέτης, προκειμένου να μπορεί να ασκήσει τα προβλεπόμενα ένδικα μέτρα ενώπιον των δικαστηρίων ή να εξοφλήσει την οφειλή του.

Η Ελβετία δεν θα επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία

"Όχι" από το ΣτΕ σε κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών

Υποβιβάστηκε ο Άρης

Διευκρινίσεις για τις συγκεντρωτικές δηλώσεις τιμολογίων και τις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ, περιμένουν οι αγρότες που εντάσσονται στο νέο καθεστώς έως 15/4

Διευκρινίσεις για τις συγκεντρωτικές δηλώσεις τιμολογίων και τις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ, περιμένουν οι αγρότες που εντάσσονται στο νέο καθεστώς έως 15/4 Μπορεί να απομένουν ακόμα 20 ημέρες ως την καταληκτική ημερομηνία (μετά την παράταση που έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών έως τις 15 Απριλίου) για την μετάταξη των αγροτών στο νέο φορολογικό καθεστώς, όμως ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί σημαντικά σημεία της διαδικασίας. Σύμφωνα με όσα τονίζουν στον ΑγροΤύπο, αγρότες αλλά και λογιστές συνεταιριστικών οργανώσεων που έχουν δημιουργήσει γραφεία εξυπηρέτησης των αγροτών για την μετάταξή τους στο νέο καθεστώς φορολόγησης, για το θέμα θα πρέπει άμεσα να εκδοθεί από την γενική γραμματεία εσόδων εξόδων του Υπουργείου Οικονομικών, ακόμα μια διευκρινιστική εγκύκλιος. Αυτή θα πρέπει να ξεκαθαρίζει τι θα ισχύσει τελικά με τις συγκεντρωτικές δηλώσεις τιμολογίων και τις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ.

Η Ρωσία έκλεισε μέρος του εναέριου χώρου της - «Καψόνι» σε γαλλικό αεροσκάφος

Ρωσικό "καψόνι" στην Γαλλία σήμερα το πρωί  καθώς η ρωσική υπηρεσία πολιτικής Αεροπορίας ειδοποίησε την τελευταία στιγμή ένα αεροσκάφος της Air France ότι λόγω έκτακτων στρατιωτικών γυμνασίων ένα μεγάλο μέρος του εναέριου χώρου θα έκλεινε με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να αναγκαστεί να αλλάξει το δρομολόγιό του.
Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το AP  το γιγαντιαίο αεροσκάφος Airbus A-380 πραγματοποιούσε την πτήση της Air France AF 111 από την Σαγκάη (PVG)  στο Παρίσι (CDG), μια πτήση διάρκειας 13 ωρών και 20 λεπτών περίπου, όταν και ενώ ήταν έτοιμο να εισέλθει στο ρωσικό εναέριο χώρο ανακοινώθηκε ότι ένα μεγάλο μέρος του θα έκλεινε ξαφνικά εξαιτίας μια μεγάλης στρατιωτικής άσκησης των ρωσικών δυνάμεων.

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή

alt
Η θερινή ώρα αναμένεται να ισχύσει από τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Μαρτίου με τα ρολόγια να «προχωρούν» μία ώρα μπροστά.

Ανακοίνωση ΠΝΟ για τα «Τουριστικά Πλοία και άλλες διατάξεις»

Η Πανελλήνια   Ναυτική  Ομοσπονδία (ΠΝΟ) ανταποκρινόμενη  στην  από   20  Μαρτίου  2014  πρόσκληση για  να  παραστεί και  να  εκφράσει  τις  απόψεις  της  στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, κατά  την  συζήτηση του  σχεδίου  νόμου   του   Υπουργείου  Ναυτιλίας &  Αιγαίου  «Τουριστικά  Πλοία  και  άλλες  διατάξεις », σήμερα  στις  26  Μαρτίου  2014 και  ώρα 13.00,   λόγω  ανειλημμένων  υποχρεώσεων του  Γενικού  Γραμματέα  αυτής, οι  οποίες  και  δεν του επέτρεπαν  την  προσωπική  του  παράσταση,  απέστειλε το  με  σημερινή ημερομηνία υπόμνημα  της  στο

Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Θεσσαλονίκη 28/3Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "Οι εξελίξεις στην Ουκρανία και οι νέες συγκρούσεις που σηματοδοτούν"
την Παρασκευή 28/3 στις 7μμ, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης - Αμφιθέατρο Μπεναρόγια
με ομιλητές τους : Σπύρο Μαρκέτο, Πανεπιστημιακός - μέλος ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κατερίνα Σταυρουλα - Δημοσιογράφος, Λέανδρος Μπόλαρης - συγγραφέας

Οι εξ-Αγορασμένοι της ΕΕ και της τρόικα

Ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης στην Θεσσαλία -Ανταρσία για την Ανατροπή

Οι εξ-Αγορασμένοι της ΕΕ και της τρόικα
Ποια είναι η εικόνα της Θεσσαλίας σήμερα μετά από 4 χρόνια μνημονίου και Καλλικράτη; Οι αριθμοί είναι αποστομωτικοί για οποιονδήποτε επιχειρήσει να κάνει το μαύρο άσπρο, να μιλήσει για «πλεονάσματα» ή για την ανάπτυξη που βρίσκεται καθ’ οδών και σε λίγο θα αγγίζει στο κατώφλι του σπιτιού μας χτυπώντας μας την πόρτα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η ανεργία στην περιοχή μας «φιγουράρει» διαρκώς στις πρώτες θέσεις μεταξύ των διάφορων περιοχών της Ελλάδας (την πρωτιά διεκδικούν εκτός από τη Θεσσαλία, η Ήπειρος, η Αττική και η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας), αγγίζοντας το Σεπτέμβρη το 26,3 και τον Οκτώβρη το 26,5%. Η εκτίμηση της πραγματικής ανεργίας δε, ξεπερνά το 33%, ένα ποσοστό που στις ηλικίες μέχρι 24 χρονών ξεπερνά κατά πολύ το 55%. Συγκεκριμένα από το Φεβρουάριο του 2012 έως και το Φεβρουάριο του 2013 είχαμε αύξηση της ανεργίας από το 21,5% στο 28,7%. Στις καταγραφές των τοπικών ΟΑΕΔ και του προγράμματος «Εργάνη» το Σεπτέμβρη του 2013 υπάρχουν 70.000 εγγεγραμμένοι άνεργοι και 60.194 εργαζόμενοι. Την ίδια στιγμή η εικόνα στα κέντρα των πόλεων της Θεσσαλίας,

ΣΟΚ ΔΕΙΤΕ ΑΤΥΧΟ ΟΔΗΓΟ

ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ ΈΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ!!!Μεγάλη έκπληξη τελικά ο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Παναθηναικός - Καλλονή Live Streaming Panathinaikos - Kalloni 19:30

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ LIVE STREAMING ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30) Asteras Tripolis vs Olympiacos

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ LIVE STREAMING - Aris vs Ergotelis, Mar 26, 2014


Στον αθλητισμό… σαν σήμερα

Στον αθλητισμό… σαν σήμερα
Στον αθλητισμό… σαν σήμερα
Στις 26 Μαρτίου του 1991 ο ΠΑΟΚ κατακτά το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης στο μπάσκετ νικώντας τη Σαραγόσα με 76-72.

Τα γεγονότα… σαν σήμερα

Τα γεγονότα… σαν σήμερα
Τα γεγονότα… σαν σήμερα
Στις 26 Μαρτίου του 1812 μεγάλος σεισμός καταστρέφει την πόλη του Καράκας στη Βενεζουέλα.
590-Ο αυτοκράτορας Μαυρίκιος ανακηρύσσει το γιο του, Θεοδόσιο, συναυτοκράτορα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
1027-Ο Πάπας Ιωάννης ΙΘ΄ στέφει τον Κορράδο Β' αυτοκράτορα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Βόρειες Σποράδες .Το πρώτο υποβρύχιο Μουσείο στην Ελλάδα

Το 2015 θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό, ένα υποβρύχιο μουσείο–πάρκο, 2500 τετραγωνικών χιλιομέτρων
Ενα μεγάλο, μοναδικο και σημαντικό για τα δεδομένα της Ελλάδας εγχείρημα υλοποιείται στις βόρειες Σποράδες και τον δυτικό Παγασητικό. Ένα υποβρύχιοι μουσείο – πάρκο 2.500 τετραγωνικών χιλιομέτρων, που από το 1996 (με υπουργική απόφαση) χαρακτηρίστηκε ως «ενάλιος αρχαιολογικός χώρος», προετοιμάζεται και το 2015 θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό.
Ανάμεσα στα εκθέματα που θα μπορούν να θαυμάσουν οι επισκέπτες του θα βρίσκονται και 10 ναυάγια πλοίων, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα και καταδύσεων. Αποτελεί «έργο σημαία» για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το οποίο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με το πόσο του 1.600.000 ευρώ.

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ

15Γιορτάζουμε σήμερα 26 Μαρτίου, ημέρα της Συνάξεως του Αρχαγγέλου Γαβριήλ.

Το όνομα Γαβριήλ σημαίνει «άνθρωπος του Θεού». Στην Αγία Γραφή, τον Αρχάγγελο Γαβριήλ τον συναντάμε μία φορά στην Παλαιά Διαθήκη και δύο φορές στην Καινή.

Στην Παλαιά Διαθήκη, μας τον παρουσιάζει ο Δανιήλ σε μια όραση του (Η' 16-17), όταν ζητάει απ' αυτόν την εξήγηση της. Εκεί παρουσιάζεται μπροστά του κάποιος άνθρωπος, που είναι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, και του εξηγεί ότι το κριάρι με τα δύο κέρατα σήμαινε τους βασιλείς της Μηδίας και της Περσίας, ο δε τριχωτός τράγος, το βασιλιά της Ελλάδας.

Στην Καινή Διαθήκη, ο αρχάγγελος Γαβριήλ στέλνεται στο Ζαχαρία (Λουκ. Α' 11 - 19) και του αναγγέλλει ότι η γυναίκα του Ελισάβετ θα συλλάβει και θα γεννήσει τον Ιωάννη τον Πρόδρομο. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, επίσης, είναι αυτός που ευαγγελίζεται στην Παρθένο Μαρία την άσπορη σύλληψη και γέννηση του Σωτήρα Χριστού.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ

Εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε Δημοτικές Εκλογές, ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους Δημάρχους Σκοπελου θα ψηφίζατε;
Ραµαντάνης Εµµανουήλ 13%
Μιμίκα Ρέκκα 19%
Σταμάτη Περίσση 22%
Χρήστος Βασιλούδης 46%

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου