Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

"ΞΕΣΑΛΩΣΕ" Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ! ΜΕ ΣΕΞΥ LOOK, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ KAI ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ...

Ο Δεσπότης της Ευβοίας Μοναχός στην Νέα Σκήτη

Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΗ Ν. ΣΚΗΤΗ
Όπως μου διηγήθηκαν Πατέρες της Σκήτης αυτής, στην Εύβοια ήταν Επίσκοπος με το όνομα Θεοφάνης. Στην επαρχία του ήταν Μνας πτωχός, ό όποιος, είχε στην κατοχή του από κληρονομιά ένα μικρό καζανάκι, πού το λέγανε «μπαγκράτσι». Αυτό φαίνεται να είχε μεγάλη αρχαιολογική αξία. Το είδε ένας συμπατριώτης του πλούσιος, του άρεσε και θέλησε

Στο άρθρο 99 γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ; Οι φήμες οργιάζουν

Έντονες είναι οι φήμες που επιβεβαιώνονται και από εργαζομένους ότι γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ που απασχολεί συχνά πυκνά την δημοσιότητα ήδη έχει οριστικοποιήσει τον φάκελο για να τον υποβάλλει στο άρθρο 99 και ουσιαστικά να κηρύξει πτώχευση και παράλληλα να προστατευτεί από τους πιστωτές της.
Η ιδιοκτησία της αλυσίδας, λένε οι...
καλά πληροφορημένοι, ότι από καιρό ετοίμαζε την αποχώρησή της από την εταιρία αυτή και ετοίμαζε ως διάδοχο σχήμα μια άλλη αλυσίδα η οποία ουσιαστικά δρούσε "ανταγωνιστικά" όλο αυτό το διάστημα.

Η Σκόρδου γυμνή με το στήθος «τούμπανο»! (ΦΩΤΟ)

Μαίρη-Σκόρδου-3

Ανεργία, παραγωγικότητα και 1.388.000 ερωτήματα

Στο 27,8% διαμορφώθηκε η ανεργία στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, σημειώνοντας  αύξηση σε σχέση με τον Σεπτέμβριο (27,7%), σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα. Ειδικότερα στην Ελλάδα, ο αριθμός των ανέργων τον Οκτώβριο έφτασε τα 1,388 εκατομμύρια. Δεν υπάρχουν στοιχεία για την ανεργία στην Ελλάδα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.
Σταθερή στο 12% παραμένει η ανεργία στην ευρωζώνη από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο.
Συνολικά, τον Δεκέμβριο καταγράφονται 26,200 εκατομμύρια άνεργοι στην ΕΕ και 19,010 εκατομμύρια άνεργοι στην ευρωζώνη.
Τα υψηλότερα επίπεδα ανεργίας στην ΕΕ καταγράφονται στην Ελλάδα (27,8% τον Οκτώβριο), στην Ισπανία (25,8%), στην Κροατία (18,6%) και την Κύπρο (17,5%).
Η μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας μέσα σε έναν χρόνο καταγράφεται στην Κύπρο (από 13,9% σε 17,5%) και στην Ελλάδα (από 26,1% τον Οκτώβριο του 2012 σε 27,8% τον Οκτώβριο του 2013).
Τέλος, αύξηση σημειώθηκε στα ποσοστά ανεργίας των νέων (κάτω των 25 ετών) στην Ελλάδα, από 56,8% το Σεπτέμβριο, στο 59,2% τον Οκτώβριο.

ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ


ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ

(
ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
Μαζικό συλλαλητήριο στην πλατεία Κοραή πραγματοποιούν απο το απόγευμα της Τρίτης (4/2) οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ιδιωτικοποίηση των δικτύων μεταφοράς του ΑΔΜΗΕ.
Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή, όπου ψηφίζεται επί των άρθρων το σχετικό νομοσχέδιο
Να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για την πώληση του ΑΔΜΗΕ υπερψηφίστηκε επί της αρχής την περασμένη εβδομάδα, με οριακή πλειοψηφία και σήμερα θα ψηφιστεί επί των άρθρων.
Σε ανακοίνωσή τους, τα σωματεία υποστηρίζουν ότι «η ιδιωτικοποίηση του Ομίλου ΔΕΗ και η πώληση του ΑΔΜΗΕ θα επιφέρει αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος, οι οποίες θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη ζοφερή κατάσταση που βρίσκεται ο Έλληνας καταναλωτής, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνά να αυξάνονται τα νοικοκυριά που θα μένουν χωρίς ρεύμα».

Ανάληψη ευθύνης για το γραφείο του υπουργού Μιχελάκη

Βία είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, οι μίζες του κεφαλαίου στα πιόνια που λέγονται πολιτικοί, οι αγοραπωλησίες και συγχωνεύσεις τραπεζών εις βάρος του λαού, οι κατασχέσεις κατοικιών, το κομμένο ρεύμα σε ανέργους, οι άστεγοι στους δρόμους.
Βία είναι το κλείσιμο νοσοκομείων και κέντρων υγείας στην επαρχία, το ρημαγμένο εκπαιδευτικό σύστημα με ελλείψεις προσωπικού σε σχολεία και πανεπιστήμια.
Βία είναι οι αυτοκτονίες χιλιάδων μέχρι τώρα, οι νεκροί από τα μαγκάλια και τα τζάκια, οι υποσιτισμένοι μαθητές, οι άποροι άρρωστοι που πεθαίνουν έξω από τα νοσοκομεία παρακαλώντας να τους δεχθούν.

Σκόπελος άντε κύριε Μιχελή να πάτε στο καλό .... Η παραπάνω απόφαση ήταν ομόφωνη Αναπροσαρμογή στα τιμολόγια νερού αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Σκοπέλου κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του, η οποία αναμένεται να κυμανθεί στο σύνολό της, σε ποσοστό 13,4% περίπου H απόφαση αυτή εγινε από 5 μελη ολοι απο την γλωσσα κανείς Σκοπελίτης στην απόφαση

Ακριβότερα τα τιμολόγια νερούΑναπροσαρμογή στα τιμολόγια νερού αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Σκοπέλου κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του, η οποία αναμένεται να κυμανθεί στο σύνολό της, σε ποσοστό 13,4% περίπου. Η παραπάνω απόφαση ήταν ομόφωνη και θα τεθεί προς έγκριση σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Σκοπέλου, με την επισήμανση ότι είναι η μόνη δυνατή λύση για να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα της ΔΕΥΑΣ.
Η παραπάνω πρόταση κατατέθηκε προκειμένου να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός, όπως ορίζει ο νόμος και να καταστεί βιώσιμη, κατ’ επέκταση, η επιχείρηση, ενώ όπως επισημάνθηκε, είναι

Απεργία και συλλαλητήριο της ΕΛΜΕ Μαγνησίας την Παρασκευή


καθηγητές
Απεργία και συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσουν, την ερχόμενη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, οι εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, με συγκέντρωση στις 11.30 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας, για ένα ελεύθερο, δημοκρατικό, αχειραγώγητο, αποτελεσματικό δημόσιο σχολείο για όλα τα παιδιά αυτού του τόπου.

Οι Αναιρέσεις πάνε θέατρο: “Η ανάκριση”, του Πέτερ Βάις, Κυριακή 09/02 και ώρα 20:00 στο θέατρο Τζένη Καρέζη

anakrisi1

Ευρωεκλογές: Ψήφο στο ΚΚΕ κι άγιος ο Θεός

του Γιώργου Κρεασίδη
Την περασµένη Κυριακή δόθηκε στη δηµοσιότητα η διακήρυξη του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές. Κατ’ αρχάς εντυπωσιάζει το γεγονός ότι είναι υποβαθµισµένη η αντιπαράθεση µε τα κυρίαρχα ιδεολογήµατα της άρχουσας τάξης που στηρίζουν την επιβολή της πολιτικής κυβέρνησης και ΕΕ-ΔΝΤ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το µνηµόνιο αναφέρεται µόνο για να διαπιστωθεί ότι εξειδικεύει

Α. Χάγιος: αναγκαία η ανατροπή και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Την έναρξη μιας μεγάλης πολιτικής εξόρμησης σε όλη την Ελλάδα αποφάσισε η προχθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Άμεσα θα εκδοθεί αφίσα και προκήρυξη για την πάλη κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και ειδικό υλικό παρέμβασης στα μέτωπα της εκπαίδευσης και της υγείας που είναι ανοικτά. Επίσης προχωρούν επεξεργασίες για τα ζητήματα της ανεργίας και για το πεδίο της «τοπικής αυτοδιοίκησης».

Εργατική Πάλη ΦεβρουαρίουΑντισυνταγματική η αυτόφωρη σύλληψη για οφειλές προς το Δημόσιο

Αντισυνταγματική έκρινε την αυτόφωρη σύλληψη και διαδικασία για οφειλές προς το Δημόσιο, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης!

Δικάζοντας επιχειρηματία που είχε συλληφθεί.... για οφειλές προς το Δημόσιο, το δικαστήριο έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η αυτόφωρη διαδικασία και παρέπεμψε την εκδίκαση της υπόθεσης σε τακτική δικάσιμο.

Το Πλημμελειοδικείο έκανε δεκτή την ένσταση που υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης του επιχειρηματία, Μανώλης Παπάς, υποστηρίζοντας ότι οι σχετικές διατάξεις του ν. 3943/2011, που

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ?

Σχεδόν 5 κιλά ηρωίνης έφερε στο Βόλο Πακιστανός που συνελήφθη, μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Δίωξη Ναρκωτικών Μαγνησίας με διοικητή τον αστυνόμο Α’ Διαμαντή Καρβέλη από την Σκόπελο


ηρωίνη
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 27χρονος νεαρός από το Πακιστάν, που ήρθε χθες το βράδυ, από την Αθήνα στο Βόλο, με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, με 4,834 κιλά ηρωίνης (50.000 δόσεις αξίας 300.000 €) στις αποσκευές του, το ραντεβού που είχε για να δώσει τα ναρκωτικά χάλασε, για άγνωστο λόγο και ο ίδιος συνελήφθη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης, που κατάσχεται στα χρονικά, σε επίπεδο νομού Μαγνησίας.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 5μμ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (ΓΚΙΝΗ)

Σύσκεψη Συνδικαλιστών & Εργαζομένων ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Σάββατο 8/2 Πολυτεχνείο
 Η προσωρινή συνδικαλιστική γραμματεία της ΑντΑρΣυΑ καλεί τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που εργάζονται και παρεμβαίνουν σε όλους τους χώρους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, της ελαστικής εργασίας και της ανεργίας σε σύσκεψη,
το Σάββατο 8 Φλεβάρη στις 5μμ, στο Πολυτεχνείο (Γκίνη), με θέμα
Την καλύτερη οργάνωση της παρέμβασής μας στο εργατικό κίνημα, για την ανάπτυξη και το συντονισμό των εργατικών αγώνων, το επόμενο κρίσιμο διάστημα

Κάτω τα χέρια από τη φτωχομεσαία αγροτιάΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΟΜΕΣΑΙΑ ΑΓΡΟΤΙΑ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στη Σκόπελο για της εκλογές πρόσληψης έκτακτου προσωπικού έτους 2014....


Τη Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 στις 6 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο Ξενία)
θα πραγματοποιηθεί η 2η Δημόσια Συνεδρίαση για το τρέχων έτος για τη λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα:
1. <<Προγραμματισμός πρόσληψης έκτακτου προσωπικού έτους 2014, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Σκοπέλου>>.
2. Έγκριση της υπ' αριθμ 1/2014 απόφασης του Δ.Σ της ΔΕΥΑ Σκοπέλου με θέμα:<<Τιμολογιακή Πολιτική 2014>>
3. Προγραμματισμός πρόσληψης εκτάκτου προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έτους 2014.
4. <<Δημοπράτηση του Καταστήματος Νο 2 που βρίσκεται στο εμποροκοινωνονικό κέντρο της Τοποικής Κοινότητας Κλήματος>>.

8 - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2014

Ο Γ.Σ.Β. " Η ΝΙΚΗ " διοργανώνει το ερχόμενο Σαβατο/ριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2014 για 4η  συνεχόμενη χρονιά τους κολυμβητικούς αγωνές προαγωνιστικών ηλικιών με την επωνυμία ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2014 . Τα εφετινά ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ συμπίπτουν με τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας και αποκτούν για τον φίλαθλο κόσμο ιδιαίτερη σημασία , πολύ δε περισσότερο που η εφετινή συμμετοχή αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εικοσιτέσσερα σωματεία από όλη την Ελλάδα τιμούν με την παρούσια τους την εν λόγω διοργάνωση που έγινε πλέον θεσμός. Σε καιρούς χαλεπούς ο Γ.Σ.Β. " Η ΝΙΚΗ " βρίσκεται δίπλα στην αθλούμενη νεολαία αποδεικνύοντας έτσι ότι ο Σύλλογος ήταν , είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.  Η έναρξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 9.30 π.μ.στο κλείστο Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας " Β. Πολύμερος " και περιλαμβάνει τρεις αγωνιστικές ενότητες με την τελευταία αγωνιστική ενότητα να πραγματοποιείται την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 9.30 π.μ. . Η τελετή έναρξης των αγώνων θα γίνει το απόγευνα του Σαββατου 8 Φεβρουάριου στις 17.00. 

Αρχίζει η ΕΞΕΓΕΡΣΗ των αγροτών…


 

Οι αγρότες άρχισαν από σήμερα τις κινητοποιήσεις τους. Η κόλαση που βιώνει η ελληνική κοινωνία και το αδιέξοδο της κυβέρνησης θα προσδώσει στον αγώνα των αγροτών εκρηκτική και επιδημική διάσταση.

Ο Ροντούλης «λοξοδρόμησε» ξανά: Γλείφει εκεί που έφτυνε…


 

Θυμάστε τον Αστέριο Ροντούλη, αυτόν τον γλοιώδη σαλτιμπάγκο του καρατζαφερισμού;

Ήταν αυτός που διαλαλούσε, μαζί με ποικίλους άλλους τυχοδιώκτες και κλόουν της ακροδεξιάς δημαγωγίας, την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της δεξιάς και της αριστεράς: Η ακροδεξιά πονηρή παραλλαγή της ρήσης του αλησμόνητου δεξιού Λάσκαρη (αυτός είχε καταργήσει την «πάλη των τάξεων»).

Σε τρία σημεία οι αγρότες της Μαγνησίας

τρακτέρ

Σε τρία σημεία της Μαγνησίας έχουν συγκεντρωθεί αγρότες, σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις τους. Παραταγμένα τα τρακτέρ τους σε παράδρομους της εθνικής στο ύψος του...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου