Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Σχέδιο Sexit της κυβέρνησης

Το σχέδιο Sexit θα εφαρμόσει η κυβέρνηση αφού το σχέδιο
Grexit που έχει ρίξει στον αέρα δεν τρομοκρατεί,
αλλά αντίθετα βγάζει ακόμα και γέλιο.
Σχέδιο Sexit της κυβέρνησης

♦ Το σχέδιο Sexit θα εφαρμόσει η κυβέρνηση αφού το σχέδιο Grexit που έχει ρίξει στον αέρα δεν τρομοκρατεί, αλλά αντίθετα βγάζει ακόμα και γέλιο.

♦ Το σχέδιο Sexit, που είναι η απαγόρευση σεξ, αποτελεί έμπνευση της Μέρκελ, τέθηκε από την Ανγελα Μέρκελ και συμφώνησε ο Σαμαράς.

♦ Αλλά θα εφαρμοστεί στο δεύτερο μέρος του σχεδίου, που είναι η τρομοκρατία για την εκλογή Προέδρου με τις 180 ψήφους και θα ισχύσει...
για τις εκλογές που θα ακολουθήσουν.
♦ Αν δεν ψηφιστεί δηλαδή η τωρινή κυβέρνηση, αλλά ο τρισκατάρατος αντίπαλος, θα υπάρξει Sexit. Εχουν γίνει μυστικότατες έρευνες στη Γερμανία που δείχνουν ότι ο Ελληνας δεν θα ανορθώνεται με τίποτα και οι Ελληνίδες θα έχουν κάθε μέρα πονοκέφαλο. Οπότε τι να τον κάνεις π.χ. τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο, όταν δεν μπορείς να απολαμβάνεις το πιο έντονο στοιχείο με το σατανικό Sexit που πήγαν κι ανακάλυψαν;
♦ Ολοι λοιπόν ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και τους δορυφόρους της γιατί όλα το ’χουμε πάθει τα τελευταία χρόνια, μην πάθουμε και το χειρότερο, τo Sexit.
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
! Ο Παπούλιας πέρασε στην Ιστορία. Εχει υπογράψει στη θητεία του 1.876 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και χάλασε 345 δοχεία μελάνης Οπου βουτούσε την πένα
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
Σαμαράς: Σεισμός 9,3 την ημέρα της 3ης εκλογής Προέδρου!
♦ Πριν από το Sexit που λέγαμε παραπάνω, θα υπάρξει προσπάθεια για εκλογή Προέδρου. Η κυβερνητική τρομοκρατία θα φτάσει στο απόγειό της, την ημέρα της 3ης προεδρικής εκλογής. Το τελευταίο του όπλο επιστρατεύει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για να τρομοκρατήσει τους βουλευτές να ρίξουν τις 180 ψήφους στον Πρόεδρο.
♦ Ο σχεδιασμός προβλέπει την ανακοίνωση του τρομοκρατικού όπλου-γεγονότος στις 28 Δεκεμβρίου, παραμονή της τρίτης ψηφοφορίας.
♦ Το Grexit σαν τρομακτικό όπλο όχι μόνο πάλιωσε, αλλά βγάζει πια φοβερό γέλιο. Δεν τρομάζει ούτε έναν πολίτη ή βουλευτή που είναι αποφασισμένος να μην ψηφίσει Πρόεδρο.
♦ Η ανακοίνωση-διάγγελμα του πρωθυπουργού στις 28 Δεκεμβρίου θα αλλάξει όμως ριζικά τα πράγματα.
♦ Στο διάγγελμα αυτό θα αναφέρει τις πληροφορίες προερχόμενες από τον Θεό με τον οποίο μιλάει δυο-τρεις φορές την ημέρα και έχει την απόλυτη πληροφορία. Θα λένε ότι το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου, αν ο Δήμας δεν έχει συγκεντρώσει τις 180 ψήφους θα γίνει τρομακτικός σεισμός στην Ελλάδα εντάσεως 9,3 Ράιχενμπαχ που είναι 84,5 Ρίχτερ αναλογικά που θα ισοπεδώσει όλη την Ελλάδα, ακριβώς μέσα στα όριά της - όσα παραμένουν ακόμα.
♦ Ποιο άλλο τρομακτικότερο επιχείρημα θα μπορούσε να ειπωθεί από τον κ. Σαμαρά; Θα τρομάξουν και θα παγώσουν οι πάντες. Θα πέσουν 300 ψήφοι γιατί όλοι ξέρουν άριστα πόσο καλή σχέση έχουν Σαμαράς-Θεός και δεν είναι κάτι που λέγεται απλώς για να τρομοκρατήσει, αλλά ε-ε-έρχεται και θα μας ισοπεδώσει.
♦ Αν δεν πιάσει το κόλπο πάμε στο Sexit, το καταστροφικότερο όπλο που έχει εφευρεθεί.

Ποιος θα πάρει αυτή την «καυτή πατάτα»
♦ Αμάν πια αυτή η «καυτή πατάτα» της διακυβέρνησης που την πετάει ο ένας στον άλλο. Που και τη θέλουν όλοι, αλλά και κανένας δεν θέλει να την πιάσει γιατί θα τους κατακάψει.
♦ Αυτή την καυτή πατάτα αρχικά την πέταξε ο Καραμανλής -στη μόνη ευφυή κίνηση της πρωθυπουργίας του- στον Σαμαρά που καυλωμένος για την εξουσία δεν κατάλαβε και την άρπαξε με τα δύο χέρια. Τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε. Ζεματίστηκε.
♦ Το ‘μαθε κι αυτός το κόλπο και πετάει τώρα την καυτή πατάτα στον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί έχουν όμως, όπως φαίνεται, ψυλλιαστεί το κόλπο. Θα ήταν καλύτερα, ψιθυρίζεται, να πάρουμε την καυτή πατάτα μετά και να μη σκάσει στα χέρια μας σαν βόμβα ή καυτή βόμβα.
♦ Αλλά, πάλι, λένε στην Κουμουνδούρου, μπας και καταφέραμε να κρυώσουμε κάπως την πατάτα γιατί και μια πιλάλα την έχουμε να γίνουμε πρωθυπουργοί και υπουργοί. Τι πήγε ο Φωτόπουλος στον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν θα γίνει έστω υφυπουργός ΔΕΗ;
♦ Ο Μητρόπουλος πάλι είπε ότι πρέπει να ζητηθεί κι άλλη παράταση του Μνημονίου, πέραν των δύο μηνών. Μπορεί τελικά να ζητηθεί παράταση δύο χρόνων για να έχει κρυώσει για τα καλά το γεώμηλο.
♦ Ελα, αποφασίστε τα κόμματα, αυτή την καυτή πατάτα ποιος θα την πάρει; Ο μόνος διατεθειμένος είναι ο Βενιζέλος, όμως για να τη φάει. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, ακόμα και τις καυτές πατάτες.

Πότε θα κάνει ξαστεριά; 
♦ Ολα έγιναν στην πτήση Βρυξέλλες - Αθήνα όταν οι 50 Κρητικοί που συνταξίδευαν με μέλη του κλιμακίου της τρόικας, άρχισαν να τραγουδούν το «Πότε θα κάνει ξαστεριά», συνοδεία μάλιστα κρητικής λύρας, ενώ τραγούδησαν και το «Κρήτη μου όμορφο νησί».
♦ Οι Κρητικοί, όλοι τους «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» που ήταν Βρυξέλλες σε εκδήλωση για τις γερμανικές αποζημιώσεις αναγνώρισαν τον Χορστ Ράιχενμπαχ, άρχισαν να τραγουδούν και το παρατράβηξαν: «Πότε θα κά’, πότε θα κάνει ξαστεριά, για να σκοτώσω Γερμανούς και Ελληνες προδότες».
♦ Μετέφεραν του Ράιχενμπαχ τους στίχους και έριξε κουβέρτα πάνω του. Μόνον ένας Ελληνας επιβάτης... θίχτηκε, σηκώθηκε από τη θέση του για να πει άγρια στους Κρητικούς ότι αυτά που κάνουν είναι «καραγκιοζιλίκια». Μεγάλε!
♦ Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι ξένοι επιβάτες, λέει το ρεπορτάζ, που πετούσαν μαζί με τους Κρητικούς, «σηκώθηκαν και τους χειροκρότησαν, ενώ τα μέλη του κλιμακίου της τρόικας συνέχιζαν να κοιτούν αποσβολωμένα».
♦ Το «Πάμε Λουκέτο» δεν συμφωνεί βέβαια με τις ακραίες εκδηλώσεις. Πρέπει να εφαρμόζεται, όπως έχει ξαναπεί, ο «Οδηγός επιδοκιμασιών» σε Ελληνες πολιτικούς και ξένους αξιωματούχους.
♦ Δηλαδή μεταξύ των άλλων: Να τους χειροκροτάμε αν τους βλέπουμε και να απορούν γιατί γίνεται αυτό. Να τους φωνάζουμε « Είστε μεγάλοι....», χωρίς να συμπληρώνουμε όμως τη φράση.
♦ Ετσι θα ξαστερώσει σίγουρα. Πάντως ο Ράιχενμπαχ έμαθε τα κρητικά τραγούδια και μπορεί ίσως να τον βοηθήσει αυτό να κατανοήσει το πού βρίσκεται.

Λάκης Μπέλλος από efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger